Aki már szült természetes módon és császárral is, ha választhatna, melyiket választaná és miért?
Ha választhatnék, és tudnám előre, hogy jól választok, azt választanám, ami a babának a lehető legjobb, hogy semmi baja ne legyen a szülés miatt.
Ha tudnám, hogy minden rendben, a természetes szülést választanám, de ha tudnám, hogy lesz ami lassítja, nehezíti a szülés menetét, akkor inkább a császárt!
Elsőt simán szültem, másodikat indítani kellett túlhordás miatt, nem tágultam, nagy baba, elakadt a szülőcsatornában, nehezen jött, végül vákuummal segítettek. A picit nagyon megviselte a szülés, légzési elégtelenség lépett fel, a koraszülöttre kerültünk.
Szerencsére nem lett baja. A harmadik emiatt már császárral született. Nekem a császár után sokkal rosszabb volt, de lesz@rom, mert a lényeg, hogy a babának ne legyen baja!!!
Köszönöm a válaszokat, de szégyellje magát, aki lepontozta őket!!!
Ez nem egy olyan kérdés volt, ahol a "helyes" válasz vagy fekete, vagy fehér, vagy 15!!!
Attól, hogy te másképp gondolod, ezek a válaszok még nem rosszak! Keresem a megfelelő jelzőt rád, de inkább nem süllyedek a szintedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!