Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki már szült természetes...

Aki már szült természetes módon és császárral is, ha választhatna, melyiket választaná és miért?

Figyelt kérdés
Csak azok válaszoljanak, ha lehet, akik mindkettőt "kipróbálták".
2014. febr. 11. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha választhatnék, és tudnám előre, hogy jól választok, azt választanám, ami a babának a lehető legjobb, hogy semmi baja ne legyen a szülés miatt.

Ha tudnám, hogy minden rendben, a természetes szülést választanám, de ha tudnám, hogy lesz ami lassítja, nehezíti a szülés menetét, akkor inkább a császárt!

Elsőt simán szültem, másodikat indítani kellett túlhordás miatt, nem tágultam, nagy baba, elakadt a szülőcsatornában, nehezen jött, végül vákuummal segítettek. A picit nagyon megviselte a szülés, légzési elégtelenség lépett fel, a koraszülöttre kerültünk.

Szerencsére nem lett baja. A harmadik emiatt már császárral született. Nekem a császár után sokkal rosszabb volt, de lesz@rom, mert a lényeg, hogy a babának ne legyen baja!!!

2014. febr. 26. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Kėt sima után lett a harmadik császár, ha választhatnėk akkor a sima mellett döntenėk.
2014. febr. 26. 20:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de szégyellje magát, aki lepontozta őket!!!

Ez nem egy olyan kérdés volt, ahol a "helyes" válasz vagy fekete, vagy fehér, vagy 15!!!

Attól, hogy te másképp gondolod, ezek a válaszok még nem rosszak! Keresem a megfelelő jelzőt rád, de inkább nem süllyedek a szintedre.

2014. febr. 27. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!