A Geréb Ágnest fikázó anyukákat keresném azzal a kérdéssel, hogy a most korházban elvérzett kismama és a 2 évvel ezelőtti műhiba esetet kommentálnák-e?
Ezeknek az orvosoknak nem kellene börtönben lenniük???? Vagy milyen alapon van ekkora különbség orvos és orvos között???
A hozzátartozóknak pedig erőt kívánok és bocsánat a tőlük a kérdésért, nem áll szándékomban nekik még plusz fájdalmat okozni.Őszinte részvétem.
Szülés közben baj bárhol lehet...Én nekem csak az a véleményem, hogy az az anyuka, aki az otthonszülést választja, nem adja meg sem magának, sem a babájának az esélyt baj esetén, hogy gyors, és szakszerű ellátást kaphasson, tehát ha az anyával vagy a babával történik valami az sajnos a saját hibája lesz. Kórházban ez más kérdés, ha ott történik baj, ott már úgyis az orvost vagy az egész egészségügyet lehet később felelőssé tenni, mégha közvetve nem is az orvos hibája a "baj". Hogy ebben a kecskeméti ügyben mi történt, az nem biztos hogy kiderül 100%-ban, mert vagy a kórház, vagy a család, de érthető módon "tórzítani" fog.
Én most fogok szülni heteken belül, meg is ilyesztett rendesen, de mégis inkább a kórházat választom, minthogy itthon történ baj mindkettőnkkel ne adj isten.
Nem olvastam végig minden hozzászólást, de az én véleményem erről az hogy azt a szülőt aki a maga kényelmét tartja szem előtt ergo otthonszülés, a babája életét ezzel kockáztatja, mert bármi komplikáció van nincs lehetőség rögtön császármetszésre, vagy a megszületett babánál bármi beavatkozásra.
Na szerintem ezt a szülőt kéne, börtönbe ültetni, mert a születendő babának az életét veszélyeztette, mert ő otthon szül..
Ez annyira szánalmas, az legyen már a fontos hogy az a baba minden ellátásban rögtön részesülhessen és túlélje vagy egészséges legyen, mint az hogy a kismamának ne a sivár műtőben kelljen vajúdnia....
Lepontozhattok, nekem ez a véleményem, inkább egy sivár szülőszobában fogok szülni, mint egy kényelmes ágyikóban.MERT A KISBABÁM ÉLETE ENNÉL FONTOSABB!
31+2hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!