30 felett késő szűlni? Akár 35 felett?
30: en 28 eves voltam, a ferjem 39,5 amikor augusztusban szultem, a ferjem fia akkor volt 9 eves. Igy is neccesnek gondoltuk, pedig manapsag siman szulnek 40 felett is a nok.
Meg mindig furcsa, hogy szerinted 27 felett keso egy nonek gyereket vallalnia. Az en kornyezetemben akik 22-25 evesen szultek, mara mar mind egyedulalloak.
A koztetek levo korkulonbseget meg sem emlitem, de az, hogy szerinted a ferfiaknal mas ez, hat.. nem tudom mivel kesobb 27 ev felett szulni, mint kozel az 50 hez masodjara apava valni. Raadasul ugy, hogy annyira nagyon az elso gyerekenel sem volt fiatal, 37, ha jol szamolom.
32: egyszer sem azt irtad hogy nem fiatal anyuka hanem hogy 27 felett mar KESON van. Ketszer is ezt irtad, ne nezz mar hulyenek.
Az a furcsa, hogy szerinted a ferfiaknal nem keso, mert biologiai ora, blabla. Ha az letezne, akkor a 40 felett szulo nok mar 10-15 evvel hamarabb szultek volna.
Baj van a fejedben, ha 25 eves letesre te mar nem erzed magad fiatal anyanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!