Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 30 felett késő szűlni? Akár...

30 felett késő szűlni? Akár 35 felett?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

30: en 28 eves voltam, a ferjem 39,5 amikor augusztusban szultem, a ferjem fia akkor volt 9 eves. Igy is neccesnek gondoltuk, pedig manapsag siman szulnek 40 felett is a nok.

Meg mindig furcsa, hogy szerinted 27 felett keso egy nonek gyereket vallalnia. Az en kornyezetemben akik 22-25 evesen szultek, mara mar mind egyedulalloak.

A koztetek levo korkulonbseget meg sem emlitem, de az, hogy szerinted a ferfiaknal mas ez, hat.. nem tudom mivel kesobb 27 ev felett szulni, mint kozel az 50 hez masodjara apava valni. Raadasul ugy, hogy annyira nagyon az elso gyerekenel sem volt fiatal, 37, ha jol szamolom.

tegnap 22:00
 32/34 anonim ***** válasza:
31# még mindig nem érted. Nem azt írom, hogy 27 felett már ne is vállaljon gyereket, mert késő, hanem hogy szerintem ebben a korban már rég nem fiatal anyuka valaki. Most ha ez valakinek fáj, sajnálom, nem bántásnak szántam 🤷 mint írtam, én már magamat sem éreztem fiatal anyukának :D más a véleményünk, ennyi. Az, hogy te emiatt már burkoltan azt pedzegeted, hogy mi úgyis szetmegyunk, mert hogy akiket ismersz, hogy 22-25 között szültek, már egyedülállóak, már inkább nem is minősítem...meg hogy úgy érzed, jogod van leszolni, hogy köztünk mennyi a korkülönbség..ehhez sincs semmi közöd. Nem, a férjem nem volt fiatal apuka az első gyereke születésekor sem, de nem is erről szólt a kérdés. Egy eldöntendő kérdés volt itt a fő téma, amire nem mindenkinek az a válasza, ami a többségnek tetszik...🤷
tegnap 22:05
 33/34 anonim ***** válasza:

32: egyszer sem azt irtad hogy nem fiatal anyuka hanem hogy 27 felett mar KESON van. Ketszer is ezt irtad, ne nezz mar hulyenek.

Az a furcsa, hogy szerinted a ferfiaknal nem keso, mert biologiai ora, blabla. Ha az letezne, akkor a 40 felett szulo nok mar 10-15 evvel hamarabb szultek volna.

Baj van a fejedben, ha 25 eves letesre te mar nem erzed magad fiatal anyanak.

tegnap 22:10
 34/34 bec1234 válasza:
Szerintem is egyén függő. neked kell merlegelni és döntést hozni. Te tudod milyen fizikai és szellemi allapotban vagy , hogy szeretettel tudaz e ez elé feladat elé állni . Hogy varod e hogy gyereked szulessen. Akor az csak 1 tényező. De ha már felteszed a kérdést akkor jó úton haladsz.
ma 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!