Küldenétek egy kis "erőt" nekem?
Figyelt kérdés
"rutinos" már 2. császárra készülő kismama vagyok,egy pozitív emlékű műtét után,mégis hihetetlenül félek izgulok!Azt gondoltam nem fogom ezt érezni...Holnap! :)2010. nov. 8. 08:23
11/17 anonim válasza:
Gratulalok! Koszi, hogy irtal! Mekkora a nagyobbik gyerkoc?
12/17 A kérdező kommentje:
két éves múlt,három hónappal.Örül,boldog és csalódott is egyben:arra számított hogy már lehet vele játszani meg minden :):) Erre csak alszik és cicizik...
2010. nov. 18. 17:26
13/17 anonim válasza:
Szia!
Na,ugye nem is volt olyan rossz?? :o)))
Nagyon nagy gratula!
És sok Boldogságot és Egészséget kívánok mind a két gyermekedhez!
14/17 anonim válasza:
soksoksoksoksok boldogságot Nektek!!!!!!!! hihetetlenül gyönyörü nevet választottatok a picinek!! :) a bátyót is ilyen különlegesen neveztétek el??
15/17 anonim válasza:
én két fiam közt is 2év3hónap van.
:-)
a kicsi fél éves, már kezdenek érdeklődni egymás iránt!
16/17 anonim válasza:
Én is gartulálok neked a picihez!sok egésszégéget mindkettőtöknek,és kívánom hogy tudj sokáig szoptatni.
Milyen súllyal és cm-rel született?
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,a "nagyot" Zéténynek hívják.Zimány 3300g és 51 cm született. :)
2010. nov. 19. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!