Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Születéskor nem szokványos...

Születéskor nem szokványos "érkezés-bejenető" SMS-ek, amit kiküldhetnék. Küldenétek ötleteket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ezt küldtem szét:Üdvözletem küldöm életem első smsével.05.08.-án 21.44kor megszülettem,súlyom 3000gr,49centi vagyok,amig saját számom nem lesz,anyukám mobilján tudtok elérni.Puszi Zorka.

Természtesen az adatokat be lehet helyettesíteni.Amúgy vannak fent a neten ilyen smsek,de nekem ez tetszett.

2010. okt. 25. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Az égen egy csillaggal több ragyog,

Megszülettem ... (baba neve) vagyok.

.... gramm,

Anyukámtól ennyit kaptam.

Plusz ... centiméter,

Ezzel csak egy csoda ér fel!

Én mindkét lányom születésekor ezt küldtem, ezt még a sógorom költötte nagyobbik fiuk születésekor és nekem nagyon megtetszett és sokan meg is könnyezték!

2010. okt. 25. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólóhoz szólnék, ha lehet!:)

Nekem is ez van a telefonomban 37 hetes kismami vagyok és nagyon várjuk már a picinket!:) Azt nem tudom, h ki írta, de én itt a neten találtam rá vmelyik oldalon:)!

Üdv.

2010. okt. 27. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!