Ki milyen papucsot javasol a kórházi időszakra?
Sziasztok!
Most várom a második babánkat és első körben nem sikerült jól választani papucsból. A szülés napján, főleg utána nem fértem a papucsomba, pedig direkt 2 számmal nagyobbat vettem. Végül anyukám hozott be ezt a régi tépőzáras Pumautánzat kínai papucsot, abban éppenhogy elfértem.
Éljen a vizesedés :D
Ezek a crocs típusú "csodák" (bocsi, én nagyon nem szeretem őket) ezek jók lehetnek? 2 számmal nagyobbra gondoltam
Esetleg tudtok ajánlani várhatóan megfelelő papucsot ? :D
Köszönöm.
Kedves 10-es. Igen én is hasonlóan jártam. Terhesen nem dagadtam, csak az utolsó héten, akkor is csak este és nem vészesen. Császáros lettem, 4kg volt a baba, de 4 nappal stülsé után otthon annyi kg voltam, amennyivel bementem szülni... 13 kg víz jött rám abban a 4 napban... brutál volt. 2 számmal nagyobb papucsba is csak alig tuszkoltam bele magam. Szerencsére 1 hét alatt lement az a 13kg... szóval igen... szülés után is érhetnek meglepik :)
Csak nem gondoltam, hogy ekkora xD
Terhesség alatt semmi vizesedésem nem volt. Programcsászárom volt a méhlepény rossz helyzete miatt. Utána olyan vizesedésem volt nem fért el a lábam a saját papucsomban. A férjem vett 3 számmal nagyobbat abba mentem haza, mert még a cipőim se tudtam felvenni.
Szerintem készülj nagyobbal is biztos ami biztos alapon.
#10 vagyok.
Na, ez az.
Nekem természetesnek indult, közben kaptam infúzióban antibiotikumot, oxitocint, EDA miatt még valamit, aztán végül sürgősségi császár lett, aközben szintén ment minden, 4630 g lett a babám. Ebből a vízből beléjük is jut, nekem mondták, ha ez a sok cucc nincs, akkor “csak” olyan 4300 lett volna.
Én utána vagy 10 napig nem is mértem magam, de úgy egy 5-6 kg víz tuti volt rajtam.
Én sima aldis papucsban mentem, de nekem nem dagadt a lábam.
Szerintem ha 3 számmal nagyobb, azzal nem vagy beljebb, mert az a talp hosszára vonatkozik főleg, nem a lábfejed méretére. Vannak a csatos/tépőzáras papucsok (kínain, piacon, stb), abból keres egyet, amit röhejesen nagyra lehet állítani, és akkor az lesz a te nyertesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!