Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki milyen papucsot javasol a...

Ki milyen papucsot javasol a kórházi időszakra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most várom a második babánkat és első körben nem sikerült jól választani papucsból. A szülés napján, főleg utána nem fértem a papucsomba, pedig direkt 2 számmal nagyobbat vettem. Végül anyukám hozott be ezt a régi tépőzáras Pumautánzat kínai papucsot, abban éppenhogy elfértem.

Éljen a vizesedés :D

Ezek a crocs típusú "csodák" (bocsi, én nagyon nem szeretem őket) ezek jók lehetnek? 2 számmal nagyobbra gondoltam

Esetleg tudtok ajánlani várhatóan megfelelő papucsot ? :D

Köszönöm.

jan. 21. 06:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es. Igen én is hasonlóan jártam. Terhesen nem dagadtam, csak az utolsó héten, akkor is csak este és nem vészesen. Császáros lettem, 4kg volt a baba, de 4 nappal stülsé után otthon annyi kg voltam, amennyivel bementem szülni... 13 kg víz jött rám abban a 4 napban... brutál volt. 2 számmal nagyobb papucsba is csak alig tuszkoltam bele magam. Szerencsére 1 hét alatt lement az a 13kg... szóval igen... szülés után is érhetnek meglepik :)

Csak nem gondoltam, hogy ekkora xD

jan. 21. 08:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt semmi vizesedésem nem volt. Programcsászárom volt a méhlepény rossz helyzete miatt. Utána olyan vizesedésem volt nem fért el a lábam a saját papucsomban. A férjem vett 3 számmal nagyobbat abba mentem haza, mert még a cipőim se tudtam felvenni.

Szerintem készülj nagyobbal is biztos ami biztos alapon.

jan. 21. 08:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon dagadt a lábam. 4 számmal nagyobb papucsba se ment bele. Nyáron szültem, így hétköznapokra vettem kettőt. Az egyik csatos. A másikra már nem is emlékszem, de mindkettő jó volt😁 A csatos azért jó, mert utána is tudom hordani. A legszélső lyukra kellett állítani, de szükség esetén üthettem volna pótlyukat is. Mondjuk nem mondom, hogy azok voltak életem papucsai, de mind1, mezítláb nem járhattam. Kórházban sima volt. Amennyit rajtam volt, elég volt, hogy nagyjából rám ment. Szülés után amúgy is gyorsan lement nagyrészt. Tudom, kórházba amúgy se opció, de azért leírom, amit semmiképpen. Volt utcára egy gumi pántosom. Mivel hátul nem volt a bokámon az a kis mélyedés, hanem épp ellenkezőleg, domború lett, folyton lecsúszott. Ellenben az összes többi része bevágott a húsomba. Olyan volt a lábam, mint a kötözött sonka. (Azt nem is hordtak tovább, amikor végre szereztem másikat.) Ja, Cross papucs, esélytelen volt. Én is azt hittem, az lesz a megoldás, de csak nagynak néz ki. Ami a legmeglepőbb, hogy végül kínaiban találtam, pedig olyan nagy lábam van, hogy ott alapból se nagyon szoktam, de cipőboltokban kb.a lábujjamig jutottam mindennel.
jan. 21. 09:29
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
#2 valóban nem találkoztam még olyannal, hogy valakinek szülés után vizesedjen be a bokája... nekem szülés után azonnal lement ami addig volt
jan. 21. 09:33
 15/18 anonim ***** válasza:

#10 vagyok.

Na, ez az.

Nekem természetesnek indult, közben kaptam infúzióban antibiotikumot, oxitocint, EDA miatt még valamit, aztán végül sürgősségi császár lett, aközben szintén ment minden, 4630 g lett a babám. Ebből a vízből beléjük is jut, nekem mondták, ha ez a sok cucc nincs, akkor “csak” olyan 4300 lett volna.

Én utána vagy 10 napig nem is mértem magam, de úgy egy 5-6 kg víz tuti volt rajtam.

jan. 21. 09:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sima aldis papucsban mentem, de nekem nem dagadt a lábam.

Szerintem ha 3 számmal nagyobb, azzal nem vagy beljebb, mert az a talp hosszára vonatkozik főleg, nem a lábfejed méretére. Vannak a csatos/tépőzáras papucsok (kínain, piacon, stb), abból keres egyet, amit röhejesen nagyra lehet állítani, és akkor az lesz a te nyertesed.

jan. 21. 09:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem csaszar utan dagadt a labam, kb egy het volt mire lement rola. Labujjkozi papucsot valasztottam, igaz en augusztusban szultem, 40 fokban, ugyhogy nem is fazott a labam.
jan. 21. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os. Vannak állítható papucsok, így beljebb lehet az ember. Vagy flip flop. Nekem nagyobb méret kellett nem fért be a lábam a saját papucsomba. A férjem több méretet hozott be és az egyik állítható ami 3 számmal volt nagyobb az engedett annyit, hogy fel tudtam venni.
jan. 22. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!