Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki milyen papucsot javasol a...

Ki milyen papucsot javasol a kórházi időszakra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most várom a második babánkat és első körben nem sikerült jól választani papucsból. A szülés napján, főleg utána nem fértem a papucsomba, pedig direkt 2 számmal nagyobbat vettem. Végül anyukám hozott be ezt a régi tépőzáras Pumautánzat kínai papucsot, abban éppenhogy elfértem.

Éljen a vizesedés :D

Ezek a crocs típusú "csodák" (bocsi, én nagyon nem szeretem őket) ezek jók lehetnek? 2 számmal nagyobbra gondoltam

Esetleg tudtok ajánlani várhatóan megfelelő papucsot ? :D

Köszönöm.

jan. 21. 06:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
Amiben itthon is voltam, és akkor nem lepődöm meg a méretén.
jan. 21. 07:00
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor neked nem dagadt be a lábad és szerencsés vagy. Az itthoni papucsom a kislábujjamra se ment volna rá :)
jan. 21. 07:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

De hisz leírtad a saját tapasztalatod, pontosan tudod, milyen kell, nem is értem, miért jut eszedbe a crocs.

Olyat válassz, aminek a felsőrésze csatos, tépőzáras, lehessen rajta állítani, ha bedagad a lábad.

jan. 21. 07:08
 4/18 anonim ***** válasza:
19%
Én az itthoni papucsomat vittem és kész. Hazaérkezéskor lefertőtlenítettem. Amúgy az első terhességemnél nekem is brutálisan vizesedett a lábam, 2 számmal nagyobb papucs kellett. A másodiknál meg konkrétan semmi.. Egy pici víz sem volt
jan. 21. 07:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az állítható pumautánzat tökéletes. A crocs nem állítható, azt ugyanúgy nem tudod majd felvenni, ha bedagad a lábad.
jan. 21. 07:27
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

A crocs-ba elmész zuhanyozni, vagy zuhany után megtörölt lábbal belelépsz, szerinted mikorra szárad az ki? :D

Én otthon használom, imádom, de pont a fentebb írt okok miatt csak fürdésig.

Strandpapucsot vittem, a lábújköztiset. Simán jó volt.

De ha leírod, neked mi vált be múltkor, mi a kérdés? vegyél a kínaiba 2000Ft-ért egy gagyi tépőzárasat, 2 mérettel nagyobbat, azt szülés után fogod és kidobod.

Egyébként korán sem biztos, hogy most is dagadni fogsz.

jan. 21. 07:30
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is nagyon bedagadt a lábam, de mondjuk már az utolsó 1,5-2 hónapban. Én a szülés előtt kb 2 héttel vettem a kínaiba olyat, mibe belefért a lábfejem.
jan. 21. 07:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Flipflop. Mindig azt viszek kórházba, mert gyorsan szárad. Lábdagadás se akadály.
jan. 21. 07:54
 9/18 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy nem vált be, írtam, hogy abba is alig fértem :)

Azért érdekelt, hogy van e valakinek ilyen tapasztalata, hogy még is ilyen típust érdemes választani, ami jó eséllyel jó is lesz.

Összességében flip-flop és valami állíthatós amit írtok.

Köszi mindenkinek, majd nézelődök.

jan. 21. 08:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fürdéshez flip-flop volt, 1 számmal nagyobb.

+ egy plüss borítású nem fürdéshez. Na, ezt nem ajánlom, mert bár nekem jó volt, de ha úgy dagad a lábad, mint a szobatársamnak, felejtős. (Nekem is bedagadt szülés után, de nem olyan szinten, mint pl neki.)

Mindenképp állíthatóst, és igen, nagyobbat, mint a méreted.

Akik írják, hogy ami otthon jó, az jó lesz a kórházba, ezek szerint elképzelni sem tudják, hogy szülés utàn is lehet vizesedni.

Én a terhességem alatt pl abszolút nem vizesedtem.

Szülés utàn valamivel még a kezem is be volt dagadva, a gyűrűt is le kellett vennem.

Az infúziók, amiket adnak szülés közben (császàrról nem is beszélve), az a rengeteg víz nem távozik rögtön…

jan. 21. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!