Ki milyen papucsot javasol a kórházi időszakra?
Sziasztok!
Most várom a második babánkat és első körben nem sikerült jól választani papucsból. A szülés napján, főleg utána nem fértem a papucsomba, pedig direkt 2 számmal nagyobbat vettem. Végül anyukám hozott be ezt a régi tépőzáras Pumautánzat kínai papucsot, abban éppenhogy elfértem.
Éljen a vizesedés :D
Ezek a crocs típusú "csodák" (bocsi, én nagyon nem szeretem őket) ezek jók lehetnek? 2 számmal nagyobbra gondoltam
Esetleg tudtok ajánlani várhatóan megfelelő papucsot ? :D
Köszönöm.
De hisz leírtad a saját tapasztalatod, pontosan tudod, milyen kell, nem is értem, miért jut eszedbe a crocs.
Olyat válassz, aminek a felsőrésze csatos, tépőzáras, lehessen rajta állítani, ha bedagad a lábad.
A crocs-ba elmész zuhanyozni, vagy zuhany után megtörölt lábbal belelépsz, szerinted mikorra szárad az ki? :D
Én otthon használom, imádom, de pont a fentebb írt okok miatt csak fürdésig.
Strandpapucsot vittem, a lábújköztiset. Simán jó volt.
De ha leírod, neked mi vált be múltkor, mi a kérdés? vegyél a kínaiba 2000Ft-ért egy gagyi tépőzárasat, 2 mérettel nagyobbat, azt szülés után fogod és kidobod.
Egyébként korán sem biztos, hogy most is dagadni fogsz.
Pont ez az, hogy nem vált be, írtam, hogy abba is alig fértem :)
Azért érdekelt, hogy van e valakinek ilyen tapasztalata, hogy még is ilyen típust érdemes választani, ami jó eséllyel jó is lesz.
Összességében flip-flop és valami állíthatós amit írtok.
Köszi mindenkinek, majd nézelődök.
Nekem fürdéshez flip-flop volt, 1 számmal nagyobb.
+ egy plüss borítású nem fürdéshez. Na, ezt nem ajánlom, mert bár nekem jó volt, de ha úgy dagad a lábad, mint a szobatársamnak, felejtős. (Nekem is bedagadt szülés után, de nem olyan szinten, mint pl neki.)
Mindenképp állíthatóst, és igen, nagyobbat, mint a méreted.
Akik írják, hogy ami otthon jó, az jó lesz a kórházba, ezek szerint elképzelni sem tudják, hogy szülés utàn is lehet vizesedni.
Én a terhességem alatt pl abszolút nem vizesedtem.
Szülés utàn valamivel még a kezem is be volt dagadva, a gyűrűt is le kellett vennem.
Az infúziók, amiket adnak szülés közben (császàrról nem is beszélve), az a rengeteg víz nem távozik rögtön…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!