Hogyan fájhat a gátmetszés belül? Hogyan vágják? Vagy repedhet a hüvely fala szülés alatt?
Gondolom te is nemsoka kell szulj :)
Bennem is ezek a kerdesek megfogalmazodnak, de jujj... jobban szeretnem nem tudni...
Igazabol en nem is a repedestol felek, vagy attol, hogy vagnak, hanem a varrastol... Illet attol, hogy kiszedik a varratokat... Ettol mindig elajulok(2 mutetem volt.... a foldrol kapartak ossze olyankor...)
No, de annyi no ateli ezt, es kibirjak, mert megeri a fajdalom :) Ami utana jon mindent feledtet :)
Gyors es kevesbe fajdalmas szulest kivanok Neked! Minden jot!
Engem vágtak is, de repedtem is, mert baromi nagy volt mindkét gyerek feje. Az első szüléskor a méhszájam és a hüvelyem is repedt, elég sok időbe telt a regenerálódás.
A másodiknál "csak" a hüvely repedt, és ekkor szülés után 1 órával már vígan ültem a tolókocsiban.
Nyugi, magát a vágást nem érzed. Majd utána a varráshoz adnak érzéstelenítőt. Ne úgy képzeld el, hogy több cm mélyen vágnak:) Nem ez lesz a legnagyobb gondod szüléskor:)
Ha nem mondják, én észre se vettem volna a vágás menetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!