Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Képes a hüvely visszaszűkülni...

Képes a hüvely visszaszűkülni a régi méretére? A gátmetszés, vagy gátmetszés nélküli szülésnél marad tágabb a hüvely? Mennyi idő alatt lesz olyan, mint volt?

Figyelt kérdés
Azt feltételezném, hogy mivel a gátmetszést összevarrják, és ugye hallottam, hogy néha szűkebbre is varrják, mint azelőtt, így gondolnám, hogy a gátmetszéses szülésnél a hüvely szűkebb marad. Képes a hüvely gátmetszés nélkül is ugyan úgy vissza szűkülni?
2011. máj. 4. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát Én 3 hónapja szültem. Gátmetszésem volt, hüvelyi varrat nem, tágabb lettem, 8 héttel szülés után voltunk együtt, azóta sem, kicsit kitágultam mondta a férjem és Én sem éreztem túl sok mindent. Szóval eléggé el vagyok keseredve. Remélem változik a helyzet.
2011. máj. 4. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
10 hete szültem, volt gát varratom is, meg hüvelyi is, de semmivel sem lettem szűkebb vagy tágabb. A férjem szerint pontosan ugyanolyan jó, mint előtte. Nem véletlen, hogy a szülés utáni 5. hét óta hetente 5-6 alkalommal is együtt vagyunk. :)
2011. máj. 4. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt gátmetszés és én szűkebb lettem.
2011. máj. 4. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez változó. Van aki szűkebb, van aki tágabb lesz. engem még varrhatott volna a doki, mert én is kicsit tágabb lettem:(
2011. máj. 4. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:

1. szülés, gátmetszéss és tágabb lettem

2. szülés gátvédelem, picit repedt és még rosszabb lett a helyzet. :-(

2011. máj. 5. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:

szia

nekem volt gátmetszés.

1 éve szültem de amikor összebújunk akkor nagyon fáj

nagyon vékony a bőr és ha súrlódik kaparnám a falat annyira ég. méretében nem tudom hogy változott-e

talán a hüvelyem "plöttyedtebb" lebb.. :)

2011. máj. 5. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs gátmetszés,akkor a hüvely szülés "azonnal" vissza nyeri eredeti méretét.

Nálam mind a 2x volt gátmetszés, egyszer sem szólt a párom,hogy más lenne a méret- ha valami nem olyan,mint szokott,akkor szóvá teszi,mindig.

Üdv:2 gyermekes,21 h.km.

2011. máj. 5. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:

1. A szüzesség elvesztése előtt az összes nő ugyanolyan szűk merőlegesen(ha kínai, ha fehér, ha néger) max a függőleges hosszúság tér el.

2. A szüzesseség elvesztésének körülményei tágítanak kit milyen méretben a pasi vastagságától függően.

3. Az egyéni kondíció, edzettség , adottság és a használók vastagságának aránya állít be egy belső körterületet.

4. Nincs olyan, hogy szűk vagy tág, kizárólag a pénisz vastagság és a hüvely belső körkerület aránya a mérvadó.

A vékony farkú pasik kb a 14 éves szűz kislányokon kívűl minden nőt egyformának éreznek a megfelelő pozícióban vagy nem éreznek semmit a nem megfelőben.

A normáls, vastag pasik vagy szűknek vagy pon jónak éreznek.

5. A baba megszületése közben kitágul a hüvely vagy magától vagy gátmetszéssel. Normál esetben utána 5-8 hétig nem ajánlott szexelni egészségügyi okok miatt, ekkora visszaszűkül a hüvely. Ha nem akkor műtét, erősítés intimtornával.

2013. okt. 13. 16:32
 9/10 Vali79 válasza:

1.szülés:gátmetszés. Utána ugyanolyan szűk voltam,szex ugyanolyan

2.szülés:kis repedés. Picivel voltam tágabb.

3.szülés: szanaszét repedtem, kitàgultam mint a bugyigumi,

2015. jún. 24. 15:19
 10/10 Vali79 válasza:

a szex siralmas.

Most csináltattam meg a gátplasztikát,újra összeraktak. Mint kiderült,az első szülèsnél átvágott gátizmok szétcsúsztak és eltávolodtak a 2.,3.nál...

2015. jún. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!