Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a magzatviz szivárgás...

Milyen a magzatviz szivárgás ? Hogy lehet észre venni?

Figyelt kérdés

1 hete volt mehszaj vizsgálat azthiszem 2100 volt (nem tudom mit jelent csak hallottam)

És a külső 1 ujnyi volt a belső zárt.

Most egy nagyobb foltot észleltem a bugyim, de a színe nem látszik illetve nem éreztem azt se hogy folyna valami.

Milyen az ha szivárog ? Lehet azt érezni ?

Tapasztalatot írjatok legyszi..!

dec. 17. 11:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!🥰

Egyenlőre itthon vagyunk, egyben. Azóta nem volt ilyen, valószínű csak folyas volt!

Most a baba 1 napja alig mozog néha nyom egyet hogy itt vagyok😬 pedig eddig nyomta minden nap - éjszaka is

Szóval furcsa ez a nyugodtsag lehet készül valamire 🫣

dec. 20. 10:21
 12/22 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom honnan jött az hogy ki cigány ki nem. Én se vagyok cigány xd az hogy elir a telefon egy szót vagy nem javítok utána mert felesleges ha érthető plussz siet az ember.
dec. 20. 10:22
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

"én nem vagyok cigány, de egyetértek a kérdezővel abban hogy egy gyász vagy. "

Megszólalt gödörből a lyuk. Akkor csak annyira buta putris vagy, hogy észre sem veszed, hogy te sem vagy különb, hisz te is itt köpködsz egy számodra nem tetsző kommentre.

Ha fele annyira lennél csak intelligens, amilyennek képzeled magad, akkor nem is reagálsz ilyen kommentre. :D

dec. 20. 11:14
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

"Én se vagyok cigány xd az hogy elir a telefon egy szót"

A telefon nem ír el semmit, te kezeled a telefont. Az autokorrekt meg kikapcsolható.

Az iskolában meg gondolom a toll volt a hülye, amikor nyelvtanból bukásra álltál. :D

Egyébként nem az elírás miatt vagy buta, mindenkivel előfordul.

Hanem amilyen arroganciával reagálsz arra, ha jóindulattal kijavítanak, és utána csakazértis ugyanúgy írod.

Értelmes ember megköszöni, de ha esetleg szégyenli, akkor csönben megfogadja, ha kijavítják.

dec. 20. 11:21
 15/22 A kérdező kommentje:

Annyira nevetséges vagy, gondolom azért itt irkalsz mert a saját “családod” se kiváncsi rad 😂😂 vicc vagy egy élettelen nyomorék 😂😂😂

Ha azt gondolod hogy bárkit megsértesz légy hát boldog 😂😂😂😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

dec. 20. 13:10
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Téged meg anyád sem szeretett, csak messziről etetett csúzlival. :DDDD

Vicces ahogy a saját nyomorod projektálod rám, aki segíteni próbált eligazodni a magyar nyelv rengetegében.

Eszemben nem volt sértegetni, veled ellenben. Igazából család emlegetését sem én kezdtem.

De buta vagy és észre sem veszed.

dec. 20. 13:51
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
neked inkább az agyvized szivárog. :DDD
dec. 20. 13:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"jóindulattal kijavítanak"

Ez a nap poenja. Hat persze. Csupa jóindulat sugárzik minden kommentedbol. Már az első is csak kötözködesbol született. A második meg indokolatlan rasszizmus volt. És utána is folytatod. Még te osztogatod a tanácsot hogy okosabbnak tűntem volna ha nem reagálok? Hát akkor én is javaslok neked valamit: fogadd meg a saját tanácsod, te kis élettelen senki.

dec. 20. 14:46
 19/22 A kérdező kommentje:
Jolvan engedjük el szegényt..!😂 legyen nemi boldog napja ha így teszi azzá🫠🤭
dec. 20. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Neked is boldog karácsonyt, 18. :)

"A második meg indokolatlan rasszizmus volt."

Nincs annan semmi rasszizmus, ha nevén nevezünk egy népcsoportot. Az meg, hogy valakinek más az anyanyelve, csak annyiból lényeges, hogy akkor érthető, miért ír úgy, ahogy. De ha ennyire érzékenyen érint, biztos van benne valami, sajnálom, hogy szégyenled a származásod.

Nekem van egy roma barátom/edzőtársam, ő büszkén mondja magáról, hogy "szegény cigány családban születtem". A c-s szó állítólag rasszista, bár ezt is csak ti fújjátok fel.

dec. 24. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!