Van olyan aki nem vagy sokára vette észre a magzatvíz szivárgást? Mi lett végül?
Szia! 1 hónapja szültem, és magzatvíz szivárgás gyanújával mentem be a kórházba (szülésznőm tanácsára). Igaz is lett sajnos, így egyszerre magzatburoksapkát repesztettek, és bő 1 óra múlva már meg is lett a kisfiam.
Csodás, villámgyors szülésem volt.
Mivel a szivárgás kezdete bizonytalan volt, és nézték a babám crp-jét, gyulladást mutatott ki, ezért 5 napig kapta az antibiotikumot. Nem volt tünet, inkább megelőzés céljából volt rá szükség.
Nekem mindenki azt mondta, hogy észre fogom venni, ha elfolyik a magzatvíz.. Hát sajnos nem így történt. Viszont ami már nekem is feltűnő volt, hogy lecseppent egy csepp a wc karimára. Ebből már tudtam, hogy "baj" van. Addig azt hittem, hogy a folyásom mennyisége nőtt meg. Ha vizes állagút tapasztalsz, mindenképp nézesd meg, semmi vesztenivalód nincs.
Amúgy létezik egy betét (Loritan), ami kimutatja. Következő terhességemnél biztos, hogy beszerzek pár darabot.
Szia!
Én most vagyok 40+2 hetes. Végig kevesebb volt a magzatvizem az átlagnál így egész terhesség alatt attól tartottam, nehogy elfogyjon és ne vegyem észre. Hetente, kéthetente nézte a doki, de semmi változás. Most a múlt héten mondta, hogy jóval kevesebb mint volt. Ez azért probléma mert alapból nem volt annyi mint kéne. Kérdeztem, nem e szivároghat úgy, hogy nem veszem észre. Erre az volt a válasz, hogy azt ő most észre vette volna vizsgálatnál. (előtte nézte a méhszájat)Így nem tudom nekem is hová tűnt. A héten indít, ha nem indul be magától! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!