Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szivárgó magzatvíz milyen...

A szivárgó magzatvíz milyen mennyiségű szivárgást jelent?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet megkülönböztetni pl folyástól?
2014. ápr. 25. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
én nem tudtam megkülönböztetni. azt hittem csak megizzadtam plusz folyás.
2014. ápr. 25. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem ismertem fel, folyásnak gondoltam. Csak uh-n derült ki, hogy elszivárgott szép lassacskán...
2014. ápr. 25. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet kapni magzatvízszivárgást jelző betétet, vagy 8 ezer Ft
2014. ápr. 25. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap érdeklődtem gyógyszertárban (BENU) ilyen betét után. 3db 1900Ft.
2014. ápr. 25. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan érzés volt, mint mikor peteérés idején a megnövekedett folyás kicsorog. Tehát hirtelen, pár másodperc alatt lett nedves a bugyim és éreztem is a "kifolyást". Nálam terhesség alatt nem volt ilyen jellegű folyás, mármint aminek a távozását is érezzem.
2014. ápr. 25. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elmentem pisilni, amikor már szivárgott a vizem. Ahogy töröltem meg magam, éppen szivárgott egy kicsi, éppen tele lett vele a tenyerem. Szóval nekem nehéz lett volna összekeverni a folyással. Elég egyértelmű volt.
2014. ápr. 25. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sok, híg, vízszerű folyásom van, lakmuszpapírral ellenőrzöm (más a pH-ja a hüvelyváladéknak, a vizeletnek és a magzatvíznek)

Ha felül reped a burok, vagy alul, de a baba feje bizonyos pózokban "betömi" a lukat, akkor nem ömlik...

2014. ápr. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!