Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a magzatviz szivárgás...

Milyen a magzatviz szivárgás ? Hogy lehet észre venni?

Figyelt kérdés

1 hete volt mehszaj vizsgálat azthiszem 2100 volt (nem tudom mit jelent csak hallottam)

És a külső 1 ujnyi volt a belső zárt.

Most egy nagyobb foltot észleltem a bugyim, de a színe nem látszik illetve nem éreztem azt se hogy folyna valami.

Milyen az ha szivárog ? Lehet azt érezni ?

Tapasztalatot írjatok legyszi..!

dec. 17. 11:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
13%
Nem kell rávenni az észre. Észrevenni viszont annál inkább hasznos.
dec. 17. 12:04
 2/22 A kérdező kommentje:
Mekkora egy gyász vagy te. Életed gondolom ennyi.
dec. 17. 12:23
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Lefeküdtem aludni és olyan volt, mintha kicsit belisiltem volna, rendbetettem magam, visszafeküdtem, megint... Itt godoltam, hogy lehet ha jobb, ha elkezdek készülődni. Onnantól kis szünetekkel csordogált órákon át
dec. 17. 12:27
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nézd a legegyszerűbb ha elcsoszogsz egy patikába vagy drogériába és veszel egy magzatvíz szivárgás tesztet. Kinézetre én nem vagyok biztos hogy meg tudnám különböztetni a terhesség során gyakori vizes folyástól, de lehet csak a gyakorlatlanságom mondatja. A dokim szerint ha nem folyik sok akkor felesleges nézegetni, ha elfolyik és nem csak szivárog akkor észre fogom venni a mennyiségből. 🤣

Amúgy az utolsó trimeszter vége felé tud ám 2100 lenni, nekem 2111-et írtak a leletre 35 hetesen (magyarul minden kinyílt), hát meg is ijedtem , amúgy nálam azt mondták hogy a görcsökre figyeljek inkább.

dec. 17. 12:33
 5/22 A kérdező kommentje:

Jajj az kimaradt hogy 37+ 2 napos vagyok:)

Tegnap voltam uh nst

Minden rendben volt. Hétfőn megyek legközelebb.

A szivárgást jelző betét meg azt mondtak sokaknak jelzett falst..

folyni nem folyik csak a bugyin észleltem. Azért nem is tervezek kórházba rohanni:)

dec. 17. 13:09
 6/22 A kérdező kommentje:
Persze ha folyik az észre venni, viszont a szivárgást nem tudom milyen csak attól felek nehogy szivárogjon ne vegyem észre és aztán baj legyen .. de csak nem lesz úgy tan:)
dec. 17. 13:11
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

"Mekkora egy gyász vagy te. Életed gondolom ennyi."

Gondolom magadból indulsz ki, és a lovári az anyanyelved ezzel az ócska szöveggel.

Értelmes ember megfogadja, ha kijavítják, de ti taníthatatlanok vagytok, és csak hőbörögni tudtok.

Majd a tizediknél már nem lesznek ilyen kérdéseid.

dec. 17. 13:19
 8/22 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
dec. 17. 15:26
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is vegyél egy betétet meg inkább nézed meg magad feleslegesen minthogy baj legyen.

Ha szivárog az nem jelenti azt, hogy hamarosan el is folyik és szülni fogsz viszont a burok így már valahol nyitva van és a felszálló fertőzés esélye jóval nagyobb ami sem a babára sem rád nézve nem jó.

dec. 18. 06:16
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

#7 én nem vagyok cigány, de egyetértek a kérdezővel abban hogy egy gyász vagy. Képes voltál idehányni két kommentet amiben csak kötözködsz. Szánalmas hogy van időd és energiád a rosszindulatodra.

Kérdező: nekem nem annyira szivárgott hanem rendesen folyt, de azért nem ömlött el egyszerre az összes, hanem úgy fél napon keresztül fokozatosan. Meg tudtam különböztetni a sima folyastol, mivel egyszerűen jóval nagyobb mennyiség volt és sokkal folyekonyabb. Olyan érzés volt mikor jött mintha bepisilnék.

dec. 19. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!