Hogyan lehet észre venni a magzatvíz szivárgását?
Figyelt kérdés
Mindenféle csoda betét vagy papír nélkül. Bőven benne a terminusban gondot jelent? Fájások rendszertelenek.2021. jún. 17. 21:01
1/8 anonim válasza:
Hát elvileg átlátszó, edeskes szagú. Ha megprobalod elallitani,mint a vizeletet, akkor jön tovább.
2/8 anonim válasza:
Tényleg édes illata van, kifejezetten kellemes. És azért jóval erősebb egy sima folyásnál, észre fogod venni. 😊
3/8 anonim válasza:
Nálam olyasmi szaga volt, mint a spermának. Mondtam az orvosnak, hogy fura szaga van, tesztelt és kimutatta a magzatvizet. Két napig kórházban várták, megindul-e a szülés de semmi. Azt mondták, lehet, hogy elállt, és ha a másnapi teszten nem lesz pozitív, hazamehetek. Reggel elsô dolgom volt pisilés után, hogy megtöröltem a hüvelynyílás körül a váladékot, megszagoltam. Még mindig spermaszaga volt. Délelôtt az újabb teszt is kimutatta a magzatvizet, így szülésindítás lett. Pedig mennyiségre minimális volt, tényleg szivárgás. Nem csorgott úgy, hogy megpróbálhatnád "elállítani".
4/8 anonim válasza:
Azért kell erre odafigyelni, mert ahol a magzatburokból kijön a magzatvíz, hiába kicsi a lyuk, a kórkozók is be tudnak menni. Ezért indítanak szülést már kicsi szivárgás miatt is.
Az egészen kicsit pedig teszt nélkül nem fogod észrevenni. De ettől még rengeteg egészséges baba születik úgy, hogy az anyukájuk még csak nem is hallott a magzatvízjelző betétről. Te döntöd el, hogy mennyire vagy óvatos. Elvileg sima ph-papírral vagy lakmuszpapírral is ki lehet mutatni a hüvelyben a ph-növekedést, és szerintem az sokkal olcsóbb, csak kényeletlenebb is, mint simán beragasztani egy betétet.
5/8 A kérdező kommentje:
Azóta sem érzem, hogy szivárogna valószínűleg csak be beszéltem magamnak.
2021. jún. 18. 09:44
6/8 anonim válasza:
Ha esetleg bizonytalan vagy, Rossmannba lehet kapni magzatvíz szívárgás tesztet, terhességi és ovulációs teszteknél szokott lenni, 8-9ezer Ft körül van.:)
7/8 anonim válasza:
Hogy folyik és nem pisi..végy magzatvízjelző betétet, az én gyanúmat annó megerősítette
8/8 anonim válasza:
Kérdező észrevetted a magzatvizedet, mikor elfolyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!