Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » PIC osztálynak mivel köszönted...

PIC osztálynak mivel köszönted neg a gondoskodást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég jöhettünk haza a picről, három hét után. Nagyon hálás vagyok az ottani nővéreknek, el sem tudom mondani mennyire. Természetesen hazajövetelkor megköszöntem a munkájukat. Hirtelen kellett megcsászározni, egyáltalán nem készültem semmi "hálával'. Amikor haza engedtek minket, sokan nem is dolgoztak, így ők kimaradtak a köszönésből. Szeretnék valami osztályos ajándékot, emléket bármit, amivel esetleg akár tudnám is segíteni őket. Lenne ötletetek? Köszönöm!
tegnapelőtt 13:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem PIC, de kórház után köszönőajándéknak én csináltattam egy nagy ajándékcsomagot, kávé, tea, bonbon, nasi, amit a nővérkék meg tudnak enni-inni munka közben.
tegnapelőtt 13:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó ötlet! Milyen értékben gondolkodtál? Mekkora az az összeg, amit nem sajnáltál, és már azt mondtad rá, hogy bőven jut mindenkinek belőle? 12 en vannak nővérek ott nálunk.
tegnapelőtt 13:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 20.000-ért vásároltam.
tegnapelőtt 14:09
 4/18 anonim ***** válasza:
56%

Nover vagyok :)

Tudod minek örülünk ? Hidd el , nem a 600. csokinak meg 600. kávénak meg teának. A legtöbb embertől ezt kapjuk és persze jó jó de egy évbenmindenki hazavisz 30 csomaggal …

Mi nagyon örülünk pl. van rendelnek nekunk pizzát, Az egész osztálynak hozzá kólát.

Nyáron van hogy kapunk rengeteg gyümölcsöt, zöldséget.

Kicsit tényleg más mint a csoki meg a kávé mert 20 év alatt napi öt olyan csomagot kapni hááát 😆

Legtöbbnek egyébként az a vége hogy ünnepekkor továbbadjuk és nem csak én tudom hanem a kolléganőim is.

De egy pizza egy 13 h-s műszakban a legnagyobb öröm !

tegnapelőtt 14:16
 5/18 anonim ***** válasza:
47%

Előző vagyok , de persze volt olyan hogy más tételt rendeltek az is nagyon jó tényleg mindent amit enni lehet csak nem édesség mert azért nem mindenki szereti ám.

Uditok. De volt olyan szülő is akitől mozi jegy utalvanyt kaptunk.

Vagy szőnyeget 😆

tegnapelőtt 14:18
 6/18 anonim ***** válasza:
45%

"Mi nagyon örülünk pl. van rendelnek nekunk pizzát, Az egész osztálynak hozzá kólát."

Mar ha szereti/eheti mindenki a pizzát. Laktózerzékeny, glutén érzékeny, cukorbeteg, stb nővér biztos nincs is. Ahogy olyan se, aki ne szeretné a pizzát

tegnapelőtt 14:21
 7/18 anonim ***** válasza:
64%

6 os persze ertem, én csak a 20 éves nővér tapasztalatomat írtam , de ha te is 20 éve nővérként dolgozol gyerekkórházban, akkor jöhetnek a saját tapasztalataid !

Egyébként elárulom , hogy nálunk a legtöbben nem szeretik se a csokit , és nem kávéznak. És hidd el a legtöbször ez kapunk , évi 30 csomagot viszünk haza.

Egyébként meg ha ennyire vitatkozni akarsz, aki nem szereti a pizzát annak rendelsz akkor csirkeszárnyat, problema megoldva. 🙄

tegnapelőtt 14:39
 8/18 anonim ***** válasza:
46%
4# nemhogy örülnél, hogy kapsz azért plusz ajándékot (amit nem lenne kötelező senkinek adni), mert a munkádat vegzed, amiért amúgy fizetnek...más se kap semmit azért, mert nap mint nap a munkáját végzi, csak a fizetését.
tegnapelőtt 14:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azért vittem az ajándékcsomagot, mert az ottani nővérek meg pont azt mondták, hogy szinte kávén élnek, a kávénak meg a bekapkodható nasinak nagyon örülnek. Ottani fogyasztásra vittem, nem hazahordós csomagot kaptak.
tegnapelőtt 14:44
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
A pizza hidegen nem jó, gondolom az összes nővér nem egyszerre van bent, és pláne nem egyszerre eszik, vagy minden nap minden kajaszünetre rendelnek 3 pizzát az éppen bent lévőknek? :D
tegnapelőtt 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!