PIC osztálynak mivel köszönted neg a gondoskodást?
Nover vagyok :)
Tudod minek örülünk ? Hidd el , nem a 600. csokinak meg 600. kávénak meg teának. A legtöbb embertől ezt kapjuk és persze jó jó de egy évbenmindenki hazavisz 30 csomaggal …
Mi nagyon örülünk pl. van rendelnek nekunk pizzát, Az egész osztálynak hozzá kólát.
Nyáron van hogy kapunk rengeteg gyümölcsöt, zöldséget.
Kicsit tényleg más mint a csoki meg a kávé mert 20 év alatt napi öt olyan csomagot kapni hááát 😆
Legtöbbnek egyébként az a vége hogy ünnepekkor továbbadjuk és nem csak én tudom hanem a kolléganőim is.
De egy pizza egy 13 h-s műszakban a legnagyobb öröm !
Előző vagyok , de persze volt olyan hogy más tételt rendeltek az is nagyon jó tényleg mindent amit enni lehet csak nem édesség mert azért nem mindenki szereti ám.
Uditok. De volt olyan szülő is akitől mozi jegy utalvanyt kaptunk.
Vagy szőnyeget 😆
"Mi nagyon örülünk pl. van rendelnek nekunk pizzát, Az egész osztálynak hozzá kólát."
Mar ha szereti/eheti mindenki a pizzát. Laktózerzékeny, glutén érzékeny, cukorbeteg, stb nővér biztos nincs is. Ahogy olyan se, aki ne szeretné a pizzát
6 os persze ertem, én csak a 20 éves nővér tapasztalatomat írtam , de ha te is 20 éve nővérként dolgozol gyerekkórházban, akkor jöhetnek a saját tapasztalataid !
Egyébként elárulom , hogy nálunk a legtöbben nem szeretik se a csokit , és nem kávéznak. És hidd el a legtöbször ez kapunk , évi 30 csomagot viszünk haza.
Egyébként meg ha ennyire vitatkozni akarsz, aki nem szereti a pizzát annak rendelsz akkor csirkeszárnyat, problema megoldva. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!