Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után kinek mikor állt...

Szülés után kinek mikor állt helyre a szexuális élete?

Figyelt kérdés
11 hetes a kislányom. 6 hetes kontrollon aztmondta a doki mehet minden, sport, kádfürdő házas élet. Voltam azóta együtt a párommal többször is, de elég kellemetlen érzés, főleg az elején. 🥲 korai még a csodát várnom? Vagy valami nincs rendben? Első baba. Természetes úton született 3500grammal! Köszönöm ha válaszoltok!

ma 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Első baba után olyan 2-3 hónapig még kellemetlen volt. Először egy kicsit fájdalmas, aztán fokozatosan a kellemetlen felé enyhült, végül teljesen elmúlt. De még olyan 8-9 hónapig szülés után volt, hogy éreztem a gátseb nyomát. Nem mindig, de előfordult. Aztán abbamaradt.

Második babánál már semmi ilyesmi nem volt. Mondjuk ott összejött a gátvédelem, de hüvelyszárazság vagy bármi hasonló sem volt utána. De másodszorra a libidóm is egy kicsit hamarabb visszatért, konkrétan a kórházban még a szülés éjszakáján már éreztem, hogy nem lesz itt gond a vágyakkal. Elsőnél még azért nem jött ilyen hamar az igény :D

Mindkét gyereket ugyanúgy szoptattam. Szóval ez szerintem nagyon kiszámíthatatlan, hogy mitől függhet.

Most már a kicsi is 2 éves, minden rendben, amennyiben van rá időnk és energiánk :D

ma 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Császárral szültem, 6 het utàn próbáltuk, pont olyan volt mint előtte.

De nekem programozott volt, egy másodpercet nem vajúdtam, lehet az is számít.

ma 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Császáros voltam, az első pár próbálkozás elég fájdalmas volt sajnos, de aztán ez megszűnt szerencsére. A libidóm rettenetesen ingadozott, ez máig megmaradt. De lagalább nem múlt el teljesen :D
ma 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem császárom volt de még nekem is kellemetlen volt pár hétig az eleje. Mintha újra szűz lettem volna vagy nem tudom mihez hasonlítsan. Sok sok síkosító amúgy segített azért valamennyit.
ma 20:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Ugyan így tudnám leírni én is. Mintha szűz lennék 🤣 a libidómmal semmi baj, mert sajnos veszélyeztett terhesség miatt a terhesség 4dik hónapjától tiltva voltam, így kimaradt több mint fél év. A páromat kérdeztem hogy ő érez e bármi változást, de elmondása szerint nem.

Gátmetszésem volt. Vajúdni nem vajúdtam sokat, kb 4 óra hossza volt az egész. Remélem idővel helyre áll a dolog, mert kívánom az együttlétet, csak aztán mindig "csalódok" egy kicsit hogy fájdalmasan élem meg az első pár percet.

ma 21:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!