Szülés után kinek mikor állt helyre a szexuális élete?
Első baba után olyan 2-3 hónapig még kellemetlen volt. Először egy kicsit fájdalmas, aztán fokozatosan a kellemetlen felé enyhült, végül teljesen elmúlt. De még olyan 8-9 hónapig szülés után volt, hogy éreztem a gátseb nyomát. Nem mindig, de előfordult. Aztán abbamaradt.
Második babánál már semmi ilyesmi nem volt. Mondjuk ott összejött a gátvédelem, de hüvelyszárazság vagy bármi hasonló sem volt utána. De másodszorra a libidóm is egy kicsit hamarabb visszatért, konkrétan a kórházban még a szülés éjszakáján már éreztem, hogy nem lesz itt gond a vágyakkal. Elsőnél még azért nem jött ilyen hamar az igény :D
Mindkét gyereket ugyanúgy szoptattam. Szóval ez szerintem nagyon kiszámíthatatlan, hogy mitől függhet.
Most már a kicsi is 2 éves, minden rendben, amennyiben van rá időnk és energiánk :D
Császárral szültem, 6 het utàn próbáltuk, pont olyan volt mint előtte.
De nekem programozott volt, egy másodpercet nem vajúdtam, lehet az is számít.
Ugyan így tudnám leírni én is. Mintha szűz lennék 🤣 a libidómmal semmi baj, mert sajnos veszélyeztett terhesség miatt a terhesség 4dik hónapjától tiltva voltam, így kimaradt több mint fél év. A páromat kérdeztem hogy ő érez e bármi változást, de elmondása szerint nem.
Gátmetszésem volt. Vajúdni nem vajúdtam sokat, kb 4 óra hossza volt az egész. Remélem idővel helyre áll a dolog, mert kívánom az együttlétet, csak aztán mindig "csalódok" egy kicsit hogy fájdalmasan élem meg az első pár percet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!