Szülés után kinek mikor állt helyre a szexuális élete?
Figyelt kérdés
11 hetes a kislányom. 6 hetes kontrollon aztmondta a doki mehet minden, sport, kádfürdő házas élet. Voltam azóta együtt a párommal többször is, de elég kellemetlen érzés, főleg az elején. 🥲 korai még a csodát várnom? Vagy valami nincs rendben? Első baba. Természetes úton született 3500grammal! Köszönöm ha válaszoltok!ma 14:41
1/11 anonim válasza:
Jópár hónapig eltartott nálam az, amit írsz.
2/11 anonim válasza:
Nekem az első hónapokban síkosító nélkül nagyon kellemetlen volt (száraz voltam, mint a Szahara), de idővel rendbe jött. Az egyik babánál a hüvelyem is szakadt, annak is kellett pár hónap.
3/11 anonim válasza:
Normális, idő kell. Főkepp ha szoptatsz.
Esetleg sikosítót használjatok.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Máris megnyugodtam hogy nem velem van a baj 😊
ma 15:01
5/11 anonim válasza:
Termeszetes szules utan honapok is lehet.
Nekem csaszar utan semmi gond nem volt.
6/11 anonim válasza:
1 éves, de még mindig nem mondanám, hogy "helyreállt". Volt egy időszak, amikor jobb volt, talán 7-8 hónapos kora körül, aztán elkezdett esténként is többször kelni, sokszor mintha beépített szex radara lenne a gyereknek és ahogy belekezdünk sírni kezd, erre elkezdtem rástreszelni, hogy mi lesz ha megint sírni fog és így meg nem megy...
Mondjuk lassan szeretnénk kistesót, azt valahogy össze kell hozni 😅
7/11 A kérdező kommentje:
Nálunk nem azzal van a baj hogy nincs idő, alkalom, hanem hogy kicsit fájdalmas.
ma 15:23
8/11 anonim válasza:
Nekem az első menstruációig volt kellemetlen(fél év). Természetesen fokozatosan csökkent a fájdalom de akkor mondanám azt, hogy el is múlt. Most 7 hetes a kicsi, hiába kívánom a párom de a testem kb a hátam közepére nem kívánja a szexet.
9/11 anonim válasza:
En csaszarral szultem,de ugy is rohadtul fajt. Visszamentem a dokihoz, hogy nezze meg, valami nem.oke. de csak rohogcselt,hogy ott nem csinalt semmit lent. Igy is kellett sok ido. Honapok. Hogy nekem mitol fajt,kerdes
10/11 anonim válasza:
37 évesen szültem, farfekvéses babát. 6 hét múlva már semmi nem volt, olyan voltam, mint korábban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!