Karácsony körül mikor indítanak?
Figyelt kérdés
18-ra vagyok kiírva, de eddig mindkét gyerekem túlhordtam. 25-én nem gondolom, hogy ezzel foglalkoznak. Ugye mindennap NST-re kellene járnom az ünnepek alatt, amit szintén nem erőltetnek szerintem sehol. Mi a tapasztalat? Szerintem az ünnepek előtt indítanak, hogy ne legyen rá gondjuk karácsonykor.nov. 13. 10:34
11/15 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy az ünnep semmit sem befolyásol, az nem szült még ünnepkor...
Húsvét hétfőre vártam a kicsim, előző héten indítottak és végül császároztak is... mindenkit akit " lehetett szüleszteni" azt paterolták volna ki a kórházból az ünnepekre, mivel az egész nőgyógyászati pakkban 1 orvos ügyelt volna több napon keresztül....
Kívánom neked a legjobbakat!
12/15 anonim válasza:
13ra voltam kiírva, 20.án indítottak volna de 19.én magától beindult.
Szerintem az ünnepek miatt is, meg mert második gyerek, meg tudtam beszélni a dokival, hogy 22.én hazaengedjenek, hogy ünnepekre otthon legyünk együtt :)
13/15 anonim válasza:
Hát én nem gondolom,hogy ha sem a te,sem a baba életét nem veszélyezteti semmi, akkor siettetni kellene bármit is.Megvan az oka,ha nem indul még be a szülés.Teljesen mindegy,hogy karácson, lesz-e vagy sem,ha pont az indítás miatt lesz valami gond,pl császár, akkor az jobb lesz? Elhiszem,hogy jobb lenne karácsonykor otthon,de ha 19-én megszülsz, akkor sem biztos,hogy hazamehetnek addigra.Ezer meg egy dolog történhet,és nem is kell nagy dolgokra gondolni,elég,ha besárgul a pici pl.Nálunk amúgy a kórházban szerencsére nincs ilyen kívánságműsor.Van bent akkor is orvos,senkit nem indítanak azért hamarabb,mert ünnep lesz.
14/15 anonim válasza:
Akik szerint "nincs kívánságműsor", azok az átlag magyarok, akiknek fogalmuk sincs a rendszerről. Minden lehet kívánságműsor, ha megvan a kapcsolati rendszered és a tőkéd hozzá
15/15 anonim válasza:
Van róla egy kis fogalmam,4 gyerekem vanondjuk az igaz,hogy nem akartam sem a gyerekem,sem a saját káromra siettetni semmit soha,csak azért,mert nekem kényelmesebb lett volna.Az is igaz,hogy soha nem használtam semmilyen illegális eszközt sem,mint pl a kenőpénz,vagy kapcsolatok általi előnyhöz jutás.Mondjuk szerintem nem előny az,ha a gyereket idő előtt kipaterolom.A gyereknek legalábbis meggyőződésem,hogy nem az.De ti tudjátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!