Karácsony körül mikor indítanak?
Figyelt kérdés
18-ra vagyok kiírva, de eddig mindkét gyerekem túlhordtam. 25-én nem gondolom, hogy ezzel foglalkoznak. Ugye mindennap NST-re kellene járnom az ünnepek alatt, amit szintén nem erőltetnek szerintem sehol. Mi a tapasztalat? Szerintem az ünnepek előtt indítanak, hogy ne legyen rá gondjuk karácsonykor.nov. 13. 10:34
1/15 anonim válasza:
Minden ugyanúgy működik ünnepek alatt is. Maximum program császárt nem írnak ki, de az, hogy karácsony van nem indok arra, hogy hamarabb indítsanak bárkit. Nem egyedül neked kell járnod nst-re, ha ott van egy ember tök mindegy, hogy 10 vagy 11 kismama van arra a napra.
2/15 anonim válasza:
Nem befolyásol semmit az ünnep ilyen esetben.
3/15 anonim válasza:
Korhazban dolgozom, karacsonykor ugyanugy van minden.
4/15 anonim válasza:
Azért tervezett indukciót a legritkább esetben fognak ünnepnapra időzíteni. Nyilván akut helyzetben persze, de tervezetten nem. Ha csak terminustúllépés miatt kell, akkor inkább fogják 40+3-on csinálni, mint 41 hetesen karácsonykor.
5/15 A kérdező kommentje:
Nálunk 1 hét túlhordással indítanak. Az indítás nekem 25-re jön ki. Akkor ünnepek utánra kalkulálok, aztán kiderül. Köszönöm a válaszokat!😊
nov. 13. 11:33
6/15 anonim válasza:
Az indításnál a legtöbb helyen a 41 a maximum. Inkább előbb, minthogy tologassák. De kérdezd meg mire számolj.
7/15 anonim válasza:
Ugyanúgy van ben szülész orvos, szülésznő, simán indithatnak karácsonykor, max szolhatsz hogy az ünnepeket nem bent szeretnéd tölteni, akkor lehet hagynak 27.ih, ha minden rendben.
8/15 anonim válasza:
Én egy 19.-20. dátumot próbálnék megbeszélni a helyedben.
Karácsonyra pont hazamehetnétek, szerintem szebb lenne úgy az ünnep, hogy már ott a baba, mint végig azon izgulni, hogy "Na, ez vajon már az a fájás volt?".
9/15 A kérdező kommentje:
19-re gondoltam én is. Próbálom megbeszélni. A legkisebb nincs 2 éves és nem akarok nélkülük karácsonyozni.😊
nov. 13. 15:36
10/15 anonim válasza:
Tesóm 25-re volt kiírva, 19-én befektették, 20-án indították, szerinte minden ok nélkül. A fene tudja már. Karácsonyra otthon voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!