Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is megbánta az indokolatla...

Más is megbánta az indokolatlan császárt?

Figyelt kérdés
Én most arra gondolok, hogy semmi se indokolta orvosilag. Meg lett előre beszélve vagy magánkórház.
okt. 23. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező... nár bocs, hogy ezt mondom, de ezer sebből vérzik ez az egész sztori...

Nem mondom, hogy kizárt, hogy valaki megbánja, de nekem ez inkább úgy tűnik, mintha gyártottál volna egy kamu megbánós sztorit, hogy validálhasd, hogy mekkora szörnyűség, ha valaki "eldönti" hogy császárt akar.

okt. 25. 23:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Azt is megkockáztatom, hogy még terhes sem voltál
okt. 25. 23:40
 13/18 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy 11-es 😀

Jelenleg is az vagyok, mint írtam. 1 millió volt a Maternityben a császár, majd 1,2 m a sérv műtét. Most újra muszáj lesz császár a korábbi műtétek miatt és nem kizárt, hogy megint nem sikerül, lehet így reagál a testem. A barátnőim sima szülés után 2 héttel tökéletesen ugyanazok én majd 3 hónapig görnyedhetek immáron 2 gyerekkel. De Ja, kitaláltam 😀 és meg sem bántam. Tök jó lesz így 😀😀😀

okt. 26. 07:50
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Most akkor meglepően gyorsan ment a felépülés vagy 3 hónapig görnyedtél?
okt. 26. 09:10
 15/18 A kérdező kommentje:
A második műtét után nagyon nehéz volt, nem hiszem, hogy jobb lesz.
okt. 26. 09:22
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
Mikor voltak a műtétek? Egyáltalán nem biztos, hogy ennek is császárnak kell lennie.
okt. 26. 16:20
 17/18 A kérdező kommentje:

Császár 2021. 07.

Niche műtét 2023. 07.

Most 15 hetes vagyok

okt. 26. 16:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor maternity nem jó,nézz körül máshol is. Nekem 3 éve még bevált a Dunamedical.
okt. 29. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!