Indokolatlan rosszkedv, sírhatnék, az csak terheshormon hatása vagy jelezheti a szülést?
Figyelt kérdés
Tegnap dél körül távozott a nyákdugó, nem vagyok letargikus típus, de már tegnap reggel óta világvége hangulatom és sírhatnékom van, nem társul hozzá gondolat h miért is. Tapasztaltatok ilyet szülés előtt? Nem tudom hová tenni:-(2013. febr. 12. 14:17
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem se van kedvem nagyon sok mindenhez, még a lakásból sincs kedvem kimozdulni :S
Csak várom, hogy teljen az idő. Nekem a nyákdugatyum még meg van. Olyan mintha erőt gyűjtögetnék a szülésre!
Hány hetes vagy? Én 39. hétben
2/5 anonim válasza:
szerintem nincs köze a szüléshez az elején nagyon sokat sirtam aztán pár hétig semmi, de egy két hete megint elkezdődőtt a párom már eléggé kivan akármit mond ha csak egy kicsit nem azzal a hangsúllyal mondja már bőgők, a védőnő azt mondta a hormonok majd szülés után egy pár nappal elmúlik
3/5 anonim válasza:
Dec 31-én született meg a drágaságom hatalmasan és egészségesen és gyönyörüen !! :))))
Ezt én irtam ki annó .
Mára már nagy a boldogság és a terhességemre is csak jó érzésekkel gondolok vissza .
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
4/5 anonim válasza:
Első vagyok!
Sok boldogságot utolsó! :)
5/5 anonim válasza:
Nagyon köszönöm .
hogy vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!