Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem szeretnék természetes...

Nem szeretnék természetes úton szülni. Tudtok ajánlani orvost Budapesten akivel előre meg lehet beszélni a császármetszést?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, nem szültem még, sőt még a terhesség előtt állok;a férjemmel nemrég döntöttük el hogy eljött az ideje a családalapításnak.

Viszont azt már most tudom, hogy nem fogom bírni a többórás vajúdással járó fájdalmat;illetve nem szeretnék gátmetszést, mindenféle repedést, valamint azt, hogy az orvos a hasamba könyökölve nyomja ki belőlem a gyereket, mert én már nem bírom...Ezért szeretnék császárral szülni.

Volt már hasműtétem, tehát tudom mit vállalok a döntésemmel.

2010. nov. 4. 17:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ez az a kerdes (meg a tapszer kontra tehentej) ahol soha nem lesz egyetertes :)

En nem akarlak rabeszelni a sima szulesre, de lassuk be ez a normalis.

A csaszart csak eletmento mutetnek szantak, mara nem az.

Az, hogy ez baj-e nem az en dolgom eldonteni.

Szulj ugy ahogy neked jo.

En mar szultem egyszer huvelyi uton es ateltem a poklot.Ha sikerul ravennem magam meg egy babara (csak a szules miatt nem vagyok benne biztos, hogy akarom) akkor 100%-hogy ugy megyek be a korhazba, hogy azonnal kerem a fajdalomcsillapitast!!

Csak es kizarolag a baba erdekeit nezve nem a csaszarert konyorogve mennek szulni.

Viszont tobbet nem hallgatok az anyaIstennokre akik szerint fajdalomcsillapitas nelkul kell szulni csendben mosolyogva.

Tobb mint 42 ora vajudas utan csiklotol (abban 2 oltessel) se.gglyukig (abban is 2 oltes) ossze voltam stoppolva kivul es belul.Nem hiszem ettol jobb anya lennek.

Ha ugy erzed a csaszar a jo megoldas Nektek tedd azt, de merleged elonyet es hatranyat mindennek.

Remelem konnyen ossze jon a kis babyke :)

Azert irj, hogy sikerult-e dokit talalni!!

2010. nov. 5. 17:49
 22/28 anonim ***** válasza:
25évesen szültem elöször,3útát voltam a szülőszobán.Gátmetszés nem volt s j emlék. Nrm könyökölt belém,minden haladz a maga utján.
2010. nov. 5. 20:30
 23/28 anonim ***** válasza:
S kb 2-3 órát töltöttem ugy hogy itt ma baba lesz.párom mellettem volt,segitett. Menj el egy Szülésfelkészitőtanfolyamra s utána dönts:)
2010. nov. 5. 21:00
 24/28 anonim ***** válasza:

Hát kinek hiányzik pl. ez? És még sok más dolog, amiről nem beszélünk...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

A császár után nekem semmi bajom nem volt...

2010. nov. 6. 10:55
 25/28 anonim ***** válasza:

17:49-nek

bocs, de az se volt teljesen komplett doki, aki eddig hagyott vajúdni, ráadásul ennyire vágott (vagy szakadtál). egy normális orvosnál ilyen nem fordulhat elő.

2010. nov. 7. 17:39
 26/28 anonim ***** válasza:

17.49 es vagyok

repedtem es nem volt doki csak 2 szuleszno (egyik tanulo es en voltam az elso szulese)

nem is a vajudas a gaz hanem, hogy hazakuldtek miutan elfolyt a vizem.26 oraval kesobb szuletett meg a kisbabam.

Oszinten orulnek ha a kovetkezo csaszar lenne....de itt nem lehet lefizetni a dokikat.....

2010. nov. 7. 17:55
 27/28 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

meg persze az erőszakos orvosi behatásoktól (könyöklés, fogó ...)

Nem nagyon figyeltél... a császárnál is belekönyökölnek a bordáid közé és a gyomrodba....

A második oldalon Én is és a következő válaszoló is megírta. :)

2010. nov. 8. 12:23
 28/28 anonim válasza:

Minden magánklinikán, Dr. Rose, Telki végeznek császárt kérésre, én is ezt pártolom.

Az izmokat a huhogók állításaival szemben nem vágják át, hanem széthúzzák, semmilyen hátrányod nem származik ebből.

Kb egy millió forinttal kell számolnod.

Pénzért mindent lehet. Van fent video egy volt szépségkirálynőről, Kuchta Juditról, neki csinálták a Telkiben. Sarka Katának is az volt, és valszeg a Zimány Linduska sem óhajt odalent repedni :)

Ezzel nincs semmi baj.

Azóta biztos túlestél rajta, írd le mi is volt valójában!

2013. márc. 24. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!