Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem szeretnék természetes...

Nem szeretnék természetes úton szülni. Tudtok ajánlani orvost Budapesten akivel előre meg lehet beszélni a császármetszést?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, nem szültem még, sőt még a terhesség előtt állok;a férjemmel nemrég döntöttük el hogy eljött az ideje a családalapításnak.

Viszont azt már most tudom, hogy nem fogom bírni a többórás vajúdással járó fájdalmat;illetve nem szeretnék gátmetszést, mindenféle repedést, valamint azt, hogy az orvos a hasamba könyökölve nyomja ki belőlem a gyereket, mert én már nem bírom...Ezért szeretnék császárral szülni.

Volt már hasműtétem, tehát tudom mit vállalok a döntésemmel.

2010. nov. 4. 17:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
65%

nem nem tudod mit vállalsz, mert most csak a saját érdekedet nézed, de a babáét nem.

bocs, nem oktatni akartam, de akkor is kikívánkozott.

amúgy nem minden szülés zajlik le a te általad említett forgatókönyvek szerint.

2010. nov. 4. 17:58
 2/28 anonim ***** válasza:
43%

Jó pénzért mindent. Magánrendelő, és ott meg tudod kérdezni az orvost.a legtöbb magánklinikán kérdés nélkül teljesítik a kívánságod. Hiszen a celebek is ott szülnek, és a legtöbbjük császárral.Tisztelet a kivételnek.

Persze a baba érdeke az első, igaz?

2010. nov. 4. 18:02
 3/28 anonim ***** válasza:
a gátmetszés is ugyanolyan seb ám, mint a hasi, sőt, sokan mondják, hogy nagyon hamar felépültek belőle, főleg ha kicsit vágtak. Epidurált császárnál mindenképp kapsz, szülésnél is kérhetsz ugyanúgy és akkor nem fáj. Nekem is az volt az első gondolatom, mikor megtudtam, hogy baba lesz, hogy én nem akarom, hogy ott lent mindenem szanaszét menjen, de aztán utánaolvastam, és azok, akik mindkét módon szültek, azt mondják, hogy a hüvelyi nem viseli meg annyira a tested, mint azt gondolják általában. Egyébként magánkórházban biztos hogy kérheted a császárt.
2010. nov. 4. 18:06
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Logikus...a gátmetszés (ami egyáltalán nem fáj) kb. 1 centis kis vágat, pár nap alatt magától tökéletesen begyógyul....a császármetszés meg vagy 15 centis vágás, ami egész életedben ott fog virítani a hasadon.

Ha lelkiismeretes a doki, akkor a császár előtt is fogsz vajúdni, mert erre szüksége van a babádnak!

Ha enélkül is megcsászároz, akkor nem orvos, hanem egy pénzéhes hentes, akire nem merném rábízni magam.

Ne csinálj butaságot!

2010. nov. 4. 18:38
 5/28 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak gaza van,én rendesen szerettem volna szülni,sajnos nem jött össze,10 óra vajúdás után megcsászároztak.én viszonylag jól viseltem,mert a barátnőm aki előttem 1 hónappal szült,a lelkemre kötöttem,hogy mozogni kell hamar,akárhogy is fáj.de láttam olyat,aki nem bírt flkelni vay 3 napig,és a spinális érzéstelenítés miatt úgy fájt fejem,ordítani

tudtam volna.arról meg ne is beszéljünk,hogy a tervezett császárnál-pont a vajúdás hiány amiatt később indul meg a tej.nem tudhatod,neked mennyire lesz nehéz,van pl egy bnőm,aki mind a 2 gyerkőcöt gátvédelemmel szülte,semmi vágás,2 óra alatt,pedig 4kg-osok voltak a gyerekek,és vékony alkata van.ha nem muszáj,ne szabasd össze magad!

2010. nov. 4. 18:48
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember más. Mikor kiderült, hogy babát várok előttem is egyből az ordító vajúdó nők jelentek meg. Biztos voltam benne, hogy császárral akarok szülni. De sokat olvastam a szülésekről és egyre inkább a hüvelyi felé hajlok. Most már ez egyértelmű. Nagyon sokat számít a baba lelki fejlődésében és ahogy előttem is írták a tej megindulásában is ( már csak a vajúdás miatt is). Félretettem az önzőségem, hiszen mióta van ez a kis élet már nem én vagyok az első.
2010. nov. 4. 19:48
 7/28 anonim ***** válasza:
41%
ezt erthetem ugy hogy a babamnak baja van a lelki fejlodesevel mert programozott csaszarral szuletett?...ez igy ebben a formaban kisse meresz kijelentes. a tejtermeles 3 dologtol fugg mehlepeny, oxitocin es prolaktin amint kijott a mehlepeny akar a huvelyen akar a hasadon beindulnak a hormonok es meg fog indulni a tejed...ezert igazan nem kell izgulni csak kitartoan kell szoptatni! ez a te tested a te babad es a te dolgod...az a lenyeg hogy ne legyen egy trauma szamodra es ha most csaszarral szulsz es rossz elmeny majd a masodiknal szulsz termeszetesen...errol a temarol mar volt egy kis vitam egy masik kerdesnel de ott egy kicsit elfajultak a dolgok. a lenyeg az hogy meg kell valogatnod azokat akiknek elfogadod a tanacsat mert ezen az oldalon az anyak meg vannak gyozodve rola hogy csak az a szep meg jo es egszseges ahogyan ok szultek a tobbi meg mind onzo es azt kivanjak nekik hogy dogoljenek bele a fajdalomba csaszar utan...tisztelet a kivetel!!!
2010. nov. 4. 20:30
 8/28 anonim ***** válasza:

20:30!

Elég rossz tapasztalataid vannak az anyákkal kapcsolatban. Bizonyára a te gyermeked is egészséges lelkileg, de a tanulmányok azt igazolják ( persze azok is olyanok amilyenek), hogy a babának jobb a hüvelyi szülés. Én ezzel nem ítélek el senkit, félre ne érts. Ahogy te írtad mindenki a saját belátása szerint dönt. Még én is meggondolhatom magam és ha így lesz sem fogom magam rossz anyának érezni.

Az olyan anyáknak meg nem kell adni a véleményére. Nem istenek mert valamit másképp csináltak hiába hiszik.

2010. nov. 4. 20:36
 9/28 anonim ***** válasza:

Nem értem az ilyen anyukákat, ez a szülés természetes módja,amíg azt sem tudod milyen,minek félsz?

Lehet,hogy pár óra alatt megszülöd, és szép emlék lesz.

Engem háromszor császároztak, hidd el, nem könnyű utána...a szobatársaim, csajok a metszett gátjukkal szülés után vígan sétálgattak, én meg öt hét alatt épültem fel

Ninamina

2010. nov. 4. 20:45
 10/28 anonim ***** válasza:
Vegre itt egy kivetel! Orulok hogy emberi hangnemben lehet valakivel beszelni errol a temarol. igen a fiam szerencsere egeszseges. lehet hogy a gyerekek lelkivilagra nezve jobb a huvelyi szules de az egeszsegere nezve kevesebb a riziko csaszarnal. en 36 hetesen tudtam meg hogy csaszarom lesz es ki voltam keszulve de vegul olyan jo es szep elmeny volt hogy a 2. gyereket (most dolgozunk meg rajta) biztosan csaszarral szulom majd mivel az orvosom rambizta a dontest az elozmenyek miatt. Tisztelem becsulom azokat az anyakat akik termeszetes uton szulnek de el is varom azt hogy tartsak tiszteletben mas nok donteset es ne hangoztassak azt hogy ok mekkora hosok voltak!
2010. nov. 4. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!