Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Baross utcai Semmelweis...

Baross utcai Semmelweis szülészetről mi a véleményetek aki ott szült?

Figyelt kérdés
okt. 18. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Nekem jó, de már régen volt (több mint 24 és 20 éve), friss tapasztalatom már nincs. A nagyobbik lányom konkrétan az életét köszönheti a dokimnak (tudtommal még ott dolgozik).
okt. 18. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem szültem ott, csak jártam oda vizsgálatokra.

Abból kiindulva, ha a szülészeten is olyasmi a színvonal meg a stílus (mondjuk, amiket hallottam, nagy eltérés nincs), akkor a Jó Isten mentsen mindenkit onnan…

nov. 1. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ott szültem 2021-ben. Azon kívül, hogy egy bunkó szülésznőt kaptam, minden tökéletes volt. Most úgy néz ki jön a tesó, de ezúttal császáros lesz valószínűleg, de ott szeretnék szülni. Csak az a bibi, hogy nem lehet orvost választani 😩😩😩 Terhesgondozásra magánba járok majd ahogy az első el is
nov. 1. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, bocsi én az Üllői útiban szültem
nov. 1. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja, az a II-es számú. (Elsőt én is ott szültem, 2009-ben.)

A Baross az I-es.

(#2 voltam.)

nov. 1. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 22-ben szültem ott, akkor irgalmatlan sokan voltak, teltház volt, így borzasztó élmény maradt. Futószalag, siettetés, a szülésznőnek egy kedves szava sem volt (mondjuk bunkó sem) meg sem kérdezte hogy érzem magam, nem adott tippeket hogy lehetne jobb. Alig láttuk. Én nagyon nehezen éltem meg ezt a darab-darab szituációt, de csak szülés után jött a fekete leves. A gyermekágyon nem volt hely, így el lettünk választva a babámmal egy napra. Engem ez lelkileg nagyon megviselt. Amikor végre kaptam helyet a gyermekágyon és kikértem, akkor előttem húzták ki a cumit a szájából és egy fél napig tápszert bukott. A szopizás nem ment.
nov. 2. 02:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!