Kismamik, akik mostanság szültetek, és apaságitok volt (? )
Figyelt kérdés
Csak nekünk kellett az apasági mellé közjegyzői igazolás arról hogy hajadon vagyok, vagy nektek is kellett?2010. nov. 4. 14:24
11/12 anonim válasza:
Szia, én ez év július 30.-án szültem, május vagy júniusba voltunk a párommal az önkormányzaton, ott kellett egy papírt 4 példányba aláírni, aztán postán utánunk küldték a mi példányunkat (hogy ne kelljen azért újra vidékre utazni és aznap jöttünk el amikor intéztük). Nekünk nem kellett máshova menni, meg fizetni sem semmiért. A kórházba meg a kórház példányát odaadtam és ennyi.
12/12 anonim válasza:
Ahányszor apasági-s kérdés van, mindig megállapítom, hogy városa válogatja, hogy hogy kell intézni :)
Nálunk Szfváron úgy működik, hogy ki kell kérni a hajadonsági nyilatkozatot a anyakönyvi hivatalból, majd azzal és az orvosi igazolással, hogy mikor fogant a gyerek, kell menni a gyámhivatalba ahol kiállítják az apasági nyilatkozatot, nálunk bele van foglalva, hogy hajadon vagyok/voltam. Semelyikért nem kellett fizetnünk, csak időbe telt mert három különböző helyről kellett beszerezni a papírokat. 38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!