A szülèshez mit vigyek magammal?
Szia! Ez kórházfüggő... Én Kecskeméten szültem császárral 2 éve, a kislányomnak vittem ruhát, pelust, törlőkendőt, popsikrémet adtak.
Az unokahúgom tavaly Cegléden szült, ott a kórházi napok alatt csak kórházi ruhában lehet a baba. Tájékozódj a kórház honlapján, Facebookos csoportban, védőnőnél.
Jó egészséget, könnyű szülést, jó babázást ❤️
Amit en hasznaltam:
Haloingek, papucs, torulkozo, tusfurdo, fogkefe, fogkrem, zokni, felnott pelenka, wc papir, zsepi, evoeszkoz es pohar (itt a korhazban nem adnak), fertotlenitos kendo wc-hez, telefonhoz tolto.
Es igazabol talan ennyi. Mondjuk lehet aprosagok nem jutnak eszembe, de ezek voltak a fobb dolgok.
Babanak semmit nem kellett vinni, csak popsitorlot.
Es ez az, ami korhazankent elter, de vedono vagy helyi facebook-os csoport tud segiteni.
Kórháza válogatja. Nálunk csak ruhát adtak a babának minden mást vinni kellett.
Magamnak ugyanaz kellett mint amit 3-as írt, plusz víz.
A kórházak állapotából kiindulva mindent vigyél. Még wc papír sincs sok helyen.
Tehát ajánlott wc papír, tusfürdő, törölköző, köntös, ehető étel és ital, pohár, fogkefe, fogkrém, papucs, könyv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!