Egész éjszaka jóslóim voltak és eléggé megijesztettek, hogy hogyan fogom kibírni az egész vajúdást. Mennyivel régebben kezdődik a szülés mint a jóslók?
2 napig éjjelente enyhe mensis mindjárt megjön érzésem volt. El is kezdett nagyon kis darabokban elmenni a nyákdugóm. Az éjszaka viszont végig rendszertelen fájásaim voltak. Feltételezem jóslók voltak mivel reggel óta ninca vagy nagyon nagyon ritka. Ma vagyok kerek 39 hetes.
Elég ijesztő volt, néha eluralkodott bennem a pánik, hogy te jó ég. Ha ez még semmi, mi vár rám még.. :( teljesen be pánikotam és rettegek a ma éjjeltől.
Nekem ez a 36. héttől volt.
36 hetesen a dokinál elment a nyákdugó. Ő is igazolta, hogy az volt.
37hetesen beilleszkedett a feje is.
Onnantól jöttek durván a jóslók is. Hol sokáig, hol csak 1-2 óráig.
39+2re szültem.
Nekem ugyanez volt ma hajnalban.. Holnap kezdem a 39. hetet, nincs már nyákdugóm és tágulni is kezdett a méhszáj.. Ma 4:50-től jóslóztam 11-ig, volt néhány erősebb és hosszabb közte ahol én is pánikolni kezdtem főleg, hogy egyedül vagyok itthon egészen holnap délelőttig.. De igyekszem magam készíteni mentálisan arra, hogy ez jó, erre vártam már régóta hisz ez azt jelenti, hogy lassan megszületik a kisfiam.
Ne félj, valahogy de megcsináljuk és nagyon drukkolok, hogy könnyen és gyorsan szüljünk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!