Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szűlès előtt leberetválnak?

Szűlès előtt leberetválnak?

Figyelt kérdés
okt. 7. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Engem egyiknél sem (3 különböző kórház), bár sztem 2 mm-nél nem volt hosszabb, mert pár nappal előtte leszedtem.

Most viszont ritkán borotválkozom, mivel már nem látom, és sikerült úgy megvágnom magam, hogy utána órákkal később is vérzett, én meg megijedtem, hogy belülről jön 😐

okt. 7. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Én eleve úgy mentem. Igaz a harmadiknál kb. 2 napos borostával kerültem kórházba és sürgősségi császárom lett, így ott a vonalában meg lehúzták azt a kis borostát is.
okt. 7. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Valószínűleg a kórháztól is függ, na meg attól is, mekkora ott a dzsungel. Kétszer szültem, egyiknél sem volt nagy a szőr, de azért volt, egyszer sem borotváltak.
okt. 7. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:
3 év különbséggel szültem ugyanott, először 3 napos borostával, másodszor 1 hetessel mentem mert olyan gyorsan indult, hogy időm sem volt ilyenekre. Egyik alkalommal sem érdekelt senkit.
okt. 8. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!