Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szűlès előtt leberetválnak?

Szűlès előtt leberetválnak?

Figyelt kérdés
okt. 7. 16:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Beretva 🤣

Nálunk igen. A gát körül, ha metszeni kellene

okt. 7. 16:38
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Hozzám már fűkasza kellett
okt. 7. 16:46
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem, és ráadásul nem is volt már gondozva a sövény az utolsó hetekben, nem fértem hozzá rendesen. Senkit sem zavart, amit látni kellett, azt látták így is, a jelek szerint :D
okt. 7. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
52%

Őszinte leszek, óriási hasam volt,programcsászáros voltam de így is havonta egyszer a doki előtt meg a műtét előtt megcsináltam.

Nincs az az isten,hogy úgy menjek be...🤣

Nyilván ha valakit váratlanul ér és elindul a szülés akkor ez van,biztos lehetsz benne,hogy fel vannak ilyen helyzetre is készülve.

okt. 7. 17:12
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Ahol én szültem egyik szülésnél sem. Pedig elsőnél volt gátmetszés. Gondolom, hirtelen jött ez a beavatkozás, idő sem lett volna rá.
okt. 7. 17:13
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Hajnalba otthon elfolyt a magzatvizen, letusoltam es megborotvalkoztam. Rettegtem attol hogy majd valaki egy kis szutyok borotvaval ott nyiszatoljon…. 😅
okt. 7. 17:29
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Másodiknál kérésre sem borotváltak le. 🤷

Pedig elsőnél ugyanott, ugyanazon a klinikán kérés nélkül megcsinálták, nagyon beleszólásom se volt. A beöntés is kötelező volt. 3 év múlva meg már azt is hiába kértem, pedig én a borotválásnak és a beöntésnek is "örültem".

A borotválásnak azért, mert már hónapok óta érzésre csináltam ímmel ámmal, miután befektettek meg egyáltalán nem és elsőnél is jól jött, hogy sima területet kellett szülés után ápolni.

A beöntés meg azért volt jó, mert bár utána is jöhet cucc, magabiztosabban nyomtam kitoláskor.

okt. 7. 17:35
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
3 hete szültem. Császár lett végül. Mielőtt betoltak nekemestek .... szárazan.. pedig annyira nem volt vészes a helyzet 😅
okt. 7. 18:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Az elsőnél leborotváltak (borotváltam én, amennyire csak tudtam, de a gát körül azért átment gyorsan) a 2.nál egyáltalán nem foglalkoztak vele.
okt. 7. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Hát én úgy indultam el a kórházba, hogy megborotválkoztam, de csak talált még rajta, úgyhogy ja
okt. 7. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!