Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár vagy rendes szülésből...

Császár vagy rendes szülésből tart tovább felépülni?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?

szept. 27. 12:01
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) En allami korhazba szerettem volna szulni vagyis anyagilag nem fer bele egy magan klinika. A valasztott korhaz szuper volt mert voltam bent 2 hetet verzes miatt igy tudtam mire szamitani de sajnos korababa lett igy a mento egybol egy masik korhazba vitt ahol van PIC. Nyilvan komplikacio eseten nem opcio a maganklinika foleg az en esetembe. Ha a parom visz be mert ram hallgat vagy a mentosok a nagy tanakodas ellenere a masik korhazat valasztottak volna az akar tragediaval is vegzodhetett volna. De a Mentosoktol fogva a korhazba a Doki 24 . Orajaban keszsegesen fogadtak es amikor mar biztosan nem birtak visszatartani a fiam akkor percek alatt a mutobe talaltam magam. A szuleszeten a Doktorno fogta a kezem.. mikor felebredtem a gyermekagyi reszen voltam mar es az osszes noverke segitett. Orankent bejottek a legnagyobb segitseget kaptam. A korhazba levo vedono is hatalmas segitseg volt. Es a koraszulott osztalyon levok elott meghajolok.. a legjobb kezekbe van a picikenk :) nekem valaki azt mondta hogy ha koveted a szabalyokat akkor a vilagon semmi serelem nem fog erni . Az aki egesznap csavargott, nem foglalkozott a picivel, vagy eppen cigizett az olyan banasmodba is reszesult :)
szept. 30. 17:35
 42/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ez melyik kórház volt?
okt. 1. 09:52
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelyit választanám újra. Az első hüvelyi szülésemben nem sok természetes volt, és a gátmetszés meg a hasbakönyöklés megviselt hetekig utána, mire fizikailag felépültem (a lelki tovább tartott), de ígyis ugyanígy azt választanám, és választottam is másodszorra is, csak ott már sokkal jobban megnéztem, hogy milyenek a helynek a statisztikái, ahol szültem. És az ott nagyon jó is volt, nem piszkáltak bele, pedig nagy súlyú és nagy fejátmérőjű baba volt, de az egy nagyon jó szülés lett, és gyorsan fel is épültem belőle minden szempontból. Eszembe nem jutna harmadjára császárt választani akkor, ha nem lenne nagyon komoly indok (pl. méhszájon fekvő méhlepény).
okt. 1. 13:19
 44/46 anonim ***** válasza:
85%
Én császárral szültem, a szobatársaim természetesen... Én már pár nap után szinte szaladtam... Otthon sem szorultam segítségre, babával a kezembe másztam le, s fel az ágyról. Ők még hetekig szenvedtek a gátvarrattól ülni menni is alig bírtak... Szóval mindenkinél más.
okt. 1. 13:54
 45/46 anonim ***** válasza:
77%

Függ egyfelől az egyéntől. Nekem volt nagy hasi nőgyógyászati műtétem. 2 nap múlva gond nélkül mentem és gyakorlatilag mindent tudtam csinálni. Az első felállás sem volt vészes, se szédülés, se semmi. De ez én vagyok. Pl. szobatársamnak nehezebb volt.

Függ attól, hogy programozott vagy sürgősségi. Azért felépülés szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy kimerült, megviselt szervezetet tolnak a műtőbe, vagy egy jó erőben levőt. eleve nem kéne összehasonlítani egy sürgősségi császárt egy programozottal.

Függ attól, hogy milyen műtéti technikával csinálják a császárt. Vannak már modernebb eljárások, amiknál máshogy vágnak, így gyorsabban lehet belőlük felépülni. Pl. nagymamám is császárral szült a 60-as években, akkor vágtak mindent, több hét volt a felépülés. De a mai modernebb technikák között is vannak különbségek.

"És aki nem írta mèg meg, az ha választani lehetne, mit választana?"

Császárt választanám. Engem nem annyira hat meg egy műtét utáni felépülés, mint egy szülés.

okt. 2. 16:50
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Az első sürgősségi csàszàr volt, természetesnek indult. Nagyon sokàig tartott a felépülés.

A màsodik rossz fekvés miatt csàszàr, a fej fàjàst le szàmítva semmi rossz élmény nem volt.

Tudtam mi vár rám.

A 3. Is csàszár 2;5 hete...

Hát többet biztos nem szülők többet😏 a mütét nem is volt gáz, de előtte a várakozás,a kórhàzi alkalmazottak

Le esett a cukrom előtte, mint egy kutyával úgy beszéltek :(

Fél 10 helyett fél 1 kor volt a mütét úgy hogy egyszer elindultak velem. Úgy engedtek haza hogy szóltam hogy fáj a gyomrom, nem volt székletem, itthon hànytam 2 napos sebbel 😪 nagyon sajnálom hogy nem szültem természetesen. Akiket láttam egyszerűbb volt nekik

okt. 20. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!