Császár vagy rendes szülésből tart tovább felépülni?
Függ egyfelől az egyéntől. Nekem volt nagy hasi nőgyógyászati műtétem. 2 nap múlva gond nélkül mentem és gyakorlatilag mindent tudtam csinálni. Az első felállás sem volt vészes, se szédülés, se semmi. De ez én vagyok. Pl. szobatársamnak nehezebb volt.
Függ attól, hogy programozott vagy sürgősségi. Azért felépülés szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy kimerült, megviselt szervezetet tolnak a műtőbe, vagy egy jó erőben levőt. eleve nem kéne összehasonlítani egy sürgősségi császárt egy programozottal.
Függ attól, hogy milyen műtéti technikával csinálják a császárt. Vannak már modernebb eljárások, amiknál máshogy vágnak, így gyorsabban lehet belőlük felépülni. Pl. nagymamám is császárral szült a 60-as években, akkor vágtak mindent, több hét volt a felépülés. De a mai modernebb technikák között is vannak különbségek.
"És aki nem írta mèg meg, az ha választani lehetne, mit választana?"
Császárt választanám. Engem nem annyira hat meg egy műtét utáni felépülés, mint egy szülés.
Az első sürgősségi csàszàr volt, természetesnek indult. Nagyon sokàig tartott a felépülés.
A màsodik rossz fekvés miatt csàszàr, a fej fàjàst le szàmítva semmi rossz élmény nem volt.
Tudtam mi vár rám.
A 3. Is csàszár 2;5 hete...
Hát többet biztos nem szülők többet😏 a mütét nem is volt gáz, de előtte a várakozás,a kórhàzi alkalmazottak
Le esett a cukrom előtte, mint egy kutyával úgy beszéltek :(
Fél 10 helyett fél 1 kor volt a mütét úgy hogy egyszer elindultak velem. Úgy engedtek haza hogy szóltam hogy fáj a gyomrom, nem volt székletem, itthon hànytam 2 napos sebbel 😪 nagyon sajnálom hogy nem szültem természetesen. Akiket láttam egyszerűbb volt nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!