Császár vagy rendes szülésből tart tovább felépülni?
Nekem nurofent adtak meg egy másikat szedhettem 3 óránként felváltva, de a másik kevésbé használt.
Cataflamot is írtak fel otthonra ha kellene, de végül azt nem szedtem be, nem tudom miért mert kemény napjaim voltak.
Nagyon nagyon sokáig (hónapokig) nem tudtam hanyatt feküdni, lehajolni.
6 hete csaszaroztak. Mivel hogy tobb gyerekunk mar nem lesz, igy sosem tudom meg, milyen huvelyi uton szulni, de osszessegeben meg vagyok elegedve, ha lehet igy fogalmazni. Egy hettel kesobb (akkor voltunk itthon 4 napja) mar teljesen jol voltam. Nem csaszarra keszultem, meg kellett emesztenem, de elfogadtam.
Az osztalyon tobbfele szules akadt, tobbfele sulyi babakkal, beszelgettem nehany anyukaval. Volt, aki siman szult nagy babat, ot megviselte. Masik anyuka -szinten csaszaros, mint en- rosszabbul elte meg nalam. Aztan volt olyan is aki szult igy is, ugy is.
Szerintem nem lehet altalanositani, hogy mindenfelekeppen rosszabb a csaszar, es jobb a huvelyi, vagy forditva. Plane akinek nincs viszonyitasi alapja. En ugy erzem, jol vagyok, nem faj semmim, konnyen megusztam.
Császár.
Én hüvelyivel szanaszét szakadtam kívül-belül, pedig gátmetszés is volt. Így sem volt olyan kellemetlen, mint ahogy a leírását olvastam, mi is történt nálam. 6 hetes kontrollra már szépen gyógyulgattak a sebek.
Köszi mindenki.
Utolsónak: Azért született meg a kérdés mert én például alapból császárt szeretnék, nem akarok kisérletezni, hogy a szerencsés százalékba tartozom -e vajon, akinek komplikáció mentes a sima szülés. Még így is inkább a császár felé hajlok, nekem ez a gátmetszés varrás morbidabb, mint egy hasi műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!