Császár vagy rendes szülésből tart tovább felépülni?
Kérdező, meg tudom érteni, én is császárt kértem másodjára. Egy álom volt az előző hüvelyihez képest! Biztos egyéntől függ kinek mi sikerül, de SOHA többet nem szülnék hüvelyi úton ha lenne még egy gyerekem.
Aranyértől kezdve a gátsebig minden volt, ülni, de sétálni is alig bírtam.
Császárt csak 2 hétig éreztem, 3 nap után már csak tompán. Ég és föld a kettő.
Na ez a probléma. "sosem tettem be a lábam állami kórházba" és így formálnak az emberek róla véleményt.
Én végig csináltam egy terhességet és egy szülést államiban, mindenki végig kedves volt, normális volt, odafigyeltek, a várakozás se volt általában olyan hosszú, hogy panaszkodni kellene rá. Persze aki nem járt még államiban azt fogja mondani, ez a ritka kivétel. Szerintem meg nem, én azt látom inkább ez az általános. (Szülésen kívül volt 2 műtétem is az utóbbi 2 évben állami kórházban)
Csak azok, aki elégedettek általában nem jönnek se ide, se Facebookra, se más fórumokra hangoztatni milyen elégedettek, abból nem lesz Fókusz riport, hogy milyen kedves volt a szülésznő, vagy hogy tiszta volt a zuhanyzó és volt klíma is a szülő szobán.
Köszönöm, épp elég rosszat hallottam az államiról ahhoz, hogy elkerüljem.
A császárról nincsenek illúzióim, a kérdés is azért íródott, hogy tájékozódjak. De a leírtak ellenére is az mellett döntöttünk a férjemmel.
Kötődési probléma ennél pedig kicsit összetettebb, tanultam- pszichológus vagyok. Örülök, hogy sikerült beazonosítanod a probléma gyökerét, de nyilván mindenki más és más, egy sémát nem lehet ráhúzni mindenkire.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!