Letelt szülés után hat hét, mennék kontrollra, de valami fertőzésem is lett közben, talán gomba. Így is menjek a dokihoz? Vagy így aztán meg főleg? Annyira kellemetlen…
Bár neked is kéne lennie annyi eszednek hogy ilyen affér után új orvost keresel mert a vérzés nem indok arra hogy ne vizsgáljon meg, főleg hogy bajod van. Tudod a fertőzés följebb is mehet főleg ha még nem is zárt a méhszáj.
De hát neked se sok eszed van abból ítélve hogy képes vagy kiírni hogy fertőzéssel otthon ülj vagy ne.
szept. 10. 04:32
22/24 A kérdező kommentje:
Mivel a szülés utáni vérzés már megszűnt kb 10 nappal az előtt mielőtt elmentem volna hozzá, azt mondta ez már menstruáció! Nyilván ő jobban tudja, mint ti itt,- bár nem vagyok benne biztos (irónia) 🤣🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
szept. 10. 10:49
23/24 anonim válasza:
Vizsgálat nélkül meg tudta mondani, hogy ez már menstruáció... Igazi röntgenszeme van.
Nálam lehet, hogy "jobban tudja", de nagynéném is szülész-nőgyógyász. Megkérdeztem kiváncsiságból, hogy pl. vérzés lehet-e ok, amiért szülés után 6 hetes kontrollon nem vizsgálna meg valakit. Azt mondta semmi ilyen indok nem lenne. Ahogy pl. műtét után is kötelező a 6 hetes kontroll, ott is folyhat mindenféle még.
Kérdező, ne vedd magadra támadásnak, te nem tehettél róla, hogy lepattintott ez az orvos...
szept. 10. 10:58
24/24 anonim válasza:
Azt írtad, hogy az orvosod szülész-nőgyógyász. Gondolom szülések közben sok vérrel találkozik. Most mi a problémája azzal, hogy megvizsgáljon úgy, hogy vérzel? Amikor én mentem 4 hete pont vizsgálat előtt 1 órával kezdett megint több vér jönni(6 hetes kontroll). Jeleztem a dokinak ő meg mondta, hogy semmi probléma, így is megvizsgál mivel ez egy 6 hetes kontroll és sokan mennek úgy, hogy még vérezgetnek. Egy normális orvos megvizsgál, főleg, ha arra gyanakszol szülés után, hogy fertőzésed van. Szerintem keress egy normális orvost aki megvizsgál, mert ha esetleg nem vagy zárt és fertőzésed van ami felkerülhet, akár a méhedbe is kerülhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!