Szülés után 6 hetes kontrollra kihez menjek?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem fogadott orvosom nem volt a terhességem alatt, és fogadott szülészem sem, így a pont ügyeletben lévő orvosnál szültem a SOTE I.klinikán, és területileg a szigetszentmiklósi gyártelepen van a legközelebbi nőgyógyászat. nem is ez a gond, hanem hogy a picit nincs kire bíznom hosszabb ideig, és a klinikára nem akarom bevinni a tömegbe. Ahhoz még túl törékeny. Szóval mehetek más orvoshoz kontrollra?2010. febr. 17. 16:37
1/6 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz, én sem annál voltam akinél szültem és senki nem szolt érte.
2/6 anonim válasza:
Nálam is ez volt és nekem szülés után mondták,hogy mehetek az Sztk-ba is,vagy ahhoz,akinél szültem. Én az Sztk-t választottam,az volt közel,de úgy lehordott az orvos,hogy miért nem ahhoz megyek ,akinél szültem,mert ö nem tud semmit a szülésemröl,stb. Nagyon lekezelöen beszélt,legszivesebben otthagytam volna! Ilyenek az orvosok,ha nem kapnak pénzt!
3/6 anonim válasza:
Én se ahhoz mentem akinél szültem, sztkba mentem, nem szóltak semmitsem... Szépen megvizsgáltak és kész.
4/6 anonim válasza:
Oda mész, ahova akarsz. Én a területileg illetékes terhesgondozóba mentem vissza, ahova jártam terhestanácsadásra is.
5/6 anonim válasza:
Én sem ahhoz mentem, akinél szültem. Mégis egyből behívtak, mert gyermekágyas voltam. Kb. 10-15 perc volt az egész. Szerintem oda menj, ami közelebb van. Remélem neked is ilyen szerencséd lesz!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :) Biztosan az Sztkba megyek ma, mert az a legpraktikusabb így a babámat tekintve. Még egyszer köszönöm!
2010. febr. 18. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!