Menjek így is kontrollra?
Figyelt kérdés
Letelt szülés után hat hét, mennék kontrollra, de valami fertőzésem is lett közben, talán gomba. Így is menjek a dokihoz? Vagy így aztán meg főleg? Annyira kellemetlen…szept. 5. 12:36
1/24 anonim válasza:
Így meg főleg.. jó lenne kikezeltetni nem? Hidd el nem te leszel az első aki így megy vissza hozzá...
2/24 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést. Úgy gondolod hogy majd egyszer magától elmúlik és akkor mész hozzá?
3/24 anonim válasza:
Menj, igen. Ad majd rá valamit, kikezeli.
Jobbulást, és jó egészséget nektek, a babának is 😊
4/24 anonim válasza:
Ezt a kérdést! Ha fertőzésed van nem szoktál nőgyógyászhoz menni? Főleg szülés után, rögtön rohannék megnézetni, nehogy nagyobb baj legyen belőle. Mi a kellemetlen ebben? Azért egy nődoki látott már sok gombás p.át. Nem fog kiakadni.
5/24 anonim válasza:
Ne legyen kellemetlen, sokan keresik fel az orvost ilyen panaszokkal,hogy adjon rá valamit.
6/24 anonim válasza:
Ne legyen kellemetlen. Hidd el a nőgyógyászt naponta keresik fel többen is ilyen problémával. Neki ezek rutin esetek.
7/24 anonim válasza:
Nem kellemetlen. Hidd el, szülésnél már mindent láttak. Az ilyen fertőzések, mint pl. gomba a nőgyógyászaton egy teljesen hétköznapi betegség.
8/24 anonim válasza:
A "talán gomba", ha nem állt még minden helyre odabent pikk-pakk rámehet a méhedre... Láttak ők már épp elég gombás (meg bakeriális) hüvelyi fertőzést, hidd el. Mindennapos dolog, hogy hasonló panaszokkal keresik fel a nőgyógyászatot. Alapból is érdemes fertőzéssel, szülés után pláne. (A 6hét nem törvényszerű, hogy annyi idő alatt visszaáll minden. Nekem pl a 6hetes kontrollon még azt mondta a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza, addig továbbra se legyen se házasélet, se ülőfürdő, strand stb, mert még picit nyitott a méhszáj 🤷🏼♀️. Semmit sem éreztem belőle, már vérzésem sem volt. 2hét múlva már minden oké volt a kontrollon)
9/24 anonim válasza:
Szülés után 2 héttel kerestem fel a dokimat, mert minden viszket lent... Semmi ciki nem volt benne, sőt. 2 napon belül fogadott. Aztán annyi volt a konklúzió, hogy nincs semmi gond, csak a varrataim feszülnek, viszketnek, ahogy szépen gyógyulnak a sebeim. Egyáltalán nem nézett hülyének, inkább egy fölös út, mint hogy baj legyen. Ha fertőzésre gyanakodsz, akkor a "pláne menni kell" gondolat a helyes.
10/24 anonim válasza:
En is mentem terhesgondozoba amikor is kerdezte a doki minden rendben van e , en mondtam hogy igen de a folyasom allaga valtozott . Mondta akkor le a bugyit. Megvizsgalt , tenyesztest vett le es vissza mentem 1 het mulva. Szerintem nyiltan kell allni a temahoz. Terhesseg elott en is kezelgettem magam ezzel azzal mert tudtam ha panaszom.van akkor arra mi a.jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!