Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Menjek így is kontrollra?

Menjek így is kontrollra?

Figyelt kérdés
Letelt szülés után hat hét, mennék kontrollra, de valami fertőzésem is lett közben, talán gomba. Így is menjek a dokihoz? Vagy így aztán meg főleg? Annyira kellemetlen…
szept. 5. 12:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jelentkezett már vérzés is, nem tudom ez menstruáció vagy még gyerekágyi vérzés, esetleg a fertőzés miatt, mert már nem véreztem 1,5 hete. Menjek így is?
szept. 6. 07:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes kontrolon vannak akik még véreznek mint ahogy én is véreztem. A dokit nem érdekelte, megcsinálta a kontrollt és kész
szept. 6. 08:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, menjél így is.
szept. 6. 08:30
 14/24 A kérdező kommentje:
Elmentem, nem vizsgált meg, vissza kell menni ha elmúlik a vérzés!
szept. 7. 09:24
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Akkor ez egy hülye...
szept. 7. 11:31
 16/24 A kérdező kommentje:
Fiatal doki, nagyon sokat járnak hozzá, tudja mit csinál, bízom benne.
szept. 7. 12:28
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
Hát akkor ezt az orvost sürgősen cseréld le. 6 hete szültél, újra vérzel és valami fertőzésed is van, de nem vizsgál meg??? Nem is értem...
szept. 7. 12:30
 18/24 anonim ***** válasza:
83%
Azért hívják 6 hetes kontrollnak, mert akörül kell megcsinálni nem amikor a vérzés elmúlik. Ez a doki egy nulla már bocsi. Egy lehetséges fertőzéssel meg elküld amikor azt se tudja, hogy zárt vagy-e egyáltalán szülés után? 🤦‍♀️👏 Gratula neki
szept. 7. 13:32
 19/24 A kérdező kommentje:
Gondolom ti itt okosabbak vagytok mint egy szülész nőgyógyász, ugye?
szept. 8. 07:40
 20/24 anonim ***** válasza:
78%

Mindenki tudja hogy egy normális orvos megvizsgál ha verzel ha nem főleg ha ráadásként még valami bajod is van.

Nem okosabb mindenki, csak tudják jól hogy egy munkájara igényes orvos megvizsgál.🤷🏻‍♀️

szept. 10. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!