Első kisbabámat várom a napokban, és tudom hogy butaság ezen aggódni, de csak azon jár az agyam, mi van ha be💩lok szülés közben?
Tutira fog érdekelni, ha szorongós vagy, engem érdekelt. Nekem mondták, hogy a szervezet maga gondoskodik erről(már ott helyben), biztos észrevettem, hogy egy ideje ment a hasam... és tényleg.
Én bekakkantottam egy kicsit kitolásnál, de teljesen faarccal rutinnal kezelték, én meg sűrűn kértem elnézést, azt mondták ne beszéljek, lélegezzek:D Nagyon nem is tudtam, mert jött a következő inger, egyszerűen nyomni kellett, ha akartam se tudtam volna meggátolni se a nyomást, se a kakilást. Iszonyú megalázónak éltem meg, de utólag vicces, jó, hogy túl vagyok rajta. Amit nekem nem mondtak, hogy majd belédkönyököl a szülésznő, miután kijött baba, hogy vele együtt jöjjön ki a magzatburok is. Jó erősen hastájékon, teljesen ledöbbentem, erről nem szoktak nagyon beszélni.. gondolom sokaknak kijön magától, de ha épp nem, hát így jársz.
Én is nagyon féltem tőle.
Ma már nem kötelező a beöntés.Kérni lehet ,de szerintem felesleges.A kitolási szakasz amúgyis olyan érzés,mint a visszatarthatatlan foscsi, hidd el nem fog érdekelni ha más is jön ☺️😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!