Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első kisbabámat várom a...

Első kisbabámat várom a napokban, és tudom hogy butaság ezen aggódni, de csak azon jár az agyam, mi van ha be💩lok szülés közben?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg hogy ha elő is fordul, nem annyira gáz abban a helyzetben a dolog, mint amennyire az én gondolataimban él.🥲

aug. 31. 19:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Sot, pisi, hanyas is lehet, csak hogy fokozzam.

Es amugy az ott es akkor teged se fog erdekelni, mert epp a tulelesert kuzdesz :D

aug. 31. 19:32
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Én magzatvízzel találtam teli a dokit 🤷‍♀️ egy csöppet se éreztem kellemetlenül magamat.
aug. 31. 19:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ott már nem fog érdekelni, de a legtöbb helyen kapsz kúpot vagy beöntést szülés előtt. Én hánytam is többször szóval hidd el nem gáz ott semmi.
aug. 31. 19:40
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
Ott azért elég sok mindent láttak már, nem kell emiatt aggódni. Amikor ott leszel, meg ez fog legkevésbé érdekelni. Amúgy én egyik gyerek szülésénél sem produkáltam ilyent, igazából nem tudom, mennyire gyakori.
aug. 31. 20:09
 5/19 anonim ***** válasza:
14%
Kicsi lessz rá az esély mivel szülés előtt kapni fogsz egy kuppot
aug. 31. 20:10
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kaptam sem kúpot, sem beöntést. Szerintem mindehol más a protokoll.

Amúgy ott semmi sem lesz gáz. Folyik mindenféle testnedv. Ha történik is ilyen, senkit nem zavar, egy pillanat alatt letörlik. Sokan észre sem veszik hogy kakiltak szülés közben.

aug. 31. 20:32
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A kup amugy nem is pucol ki 100%-ban, bocsi ha nekem kell ezt elmondani :D

A beontes talan, en kaptam is, de ennek ellenere szerintem tortent valami “baleset” igy is, valamit nagyon torolgettek ott lent kitolas elott, erre emlekszem, de senki nem szolt semmit, csak tippelek, hogy ez volt 😅

De tenyleg-tenyleg nem szamit.

aug. 31. 20:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer sem kaptam se kúpot se beöntést. Ellenben oxitocinnal indították a szülést és attól kb 3 percenként jártam a wc-re...

Mire szültem màr nem állt fennt a beszarás veszélye. 🤣

aug. 31. 20:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Huhh off de nagyon irigyellek titeket, hogy nem kaptatok beontest 🤣 a sürgősségi császár mellett életem egyik legrosszabb élménye a beontes volt 😂
aug. 31. 21:26
 10/19 A kérdező kommentje:
Köshi csajok! Kicsit megnyugodtam, és nevettem is egy jót 😅🥰
aug. 31. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!