Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak valahol szüléses videók?

Vannak valahol szüléses videók?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta érdekel hogy milyen a szülés, hogy néz ki, de eddig mindig olyan videókat találtam csak ahol minden ki van cenzúrázva, és van olyan videó amin nincs? Lehet valahol olyat találni?

2024. aug. 25. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Nincs semmi perverzióm, de ez engem is érdekelne :) Nemrég szültem, de nyilván nem láttam semmit és el se tudom képzelni ez az egész hogy nézhetett ki alulról :D
2024. aug. 25. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Inkább ne nézzétek meg, komolyan 😅
2024. aug. 25. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Badassmotherbirther facebook. Azok a ,,kedvenceim"
2024. aug. 25. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
3-as vagyok. Rakerestem, instàn, megyoutube-on is ugyanesen a nèven van fent, plusz a honlapja is ugyanez. Ami nem tetszik benn, hogy mivel usa, nagykn sok az ülve vagy hàton fekve szülő nò. Annyira bizarr nekem, mikor gravitàció ellen dolgozik valaki.
2024. aug. 25. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Youtube. Tele van.
2024. aug. 25. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
(#4 nekem a 2. szülés indított volt, a legelejétől amíg a szobámban fel nem kelhettem pisilni csak kicsit emelt hátrésszel feküdhettem, még vajjúdás alatt sem kelhettem fel vagy ülhettem)
2024. aug. 25. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os sajnálom. :( Nekem is indították a szülésem, de megoldották, hogy az infúziós állványt tologatva mászkálhassak. Telemetriás ctg-t adtak (saját kérésemre), így nem voltak plusz madzagok. Sajonos nem sokàig bírtam mozogni a fàjdalomtól.

Kitolàs alatt hagytak nègykézláb lenni. Nagyon sok minden múlik a személyzet segítőkészségén.

2024. aug. 25. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!