Vannak valahol szüléses videók?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta érdekel hogy milyen a szülés, hogy néz ki, de eddig mindig olyan videókat találtam csak ahol minden ki van cenzúrázva, és van olyan videó amin nincs? Lehet valahol olyat találni?aug. 25. 15:32
1/7 anonim válasza:
Nincs semmi perverzióm, de ez engem is érdekelne :) Nemrég szültem, de nyilván nem láttam semmit és el se tudom képzelni ez az egész hogy nézhetett ki alulról :D
3/7 anonim válasza:
Badassmotherbirther facebook. Azok a ,,kedvenceim"
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok. Rakerestem, instàn, megyoutube-on is ugyanesen a nèven van fent, plusz a honlapja is ugyanez. Ami nem tetszik benn, hogy mivel usa, nagykn sok az ülve vagy hàton fekve szülő nò. Annyira bizarr nekem, mikor gravitàció ellen dolgozik valaki.
6/7 anonim válasza:
(#4 nekem a 2. szülés indított volt, a legelejétől amíg a szobámban fel nem kelhettem pisilni csak kicsit emelt hátrésszel feküdhettem, még vajjúdás alatt sem kelhettem fel vagy ülhettem)
7/7 anonim válasza:
6-os sajnálom. :( Nekem is indították a szülésem, de megoldották, hogy az infúziós állványt tologatva mászkálhassak. Telemetriás ctg-t adtak (saját kérésemre), így nem voltak plusz madzagok. Sajonos nem sokàig bírtam mozogni a fàjdalomtól.
Kitolàs alatt hagytak nègykézláb lenni. Nagyon sok minden múlik a személyzet segítőkészségén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!