Jó ötlet e hogy a szűlésemnél apukám legyen bent?
"Edesapám orvos ,biztos tud segíteni."
. Mégis hogyan?
Meg egyébként miért számítana más véleménye? Te ismered apádat.
A gyerek apjának van ott helye, a tiédnek nincs.
Az orvos is ugyanolyan civil ott
Nekem van a legjobb apukám, és a legjobb a kapcsolatunk, de ez egy nagyon durván beteg ötlet.
Ha kint lennénk a vadonba 3 napi járóföldre, akkor lehet erről szó(és itt értékrendekkel hasznosabb ha orvos), de különben egészen biztosan nem.
Próbálj meg leválni apukádról, mert elvileg felnőtt nő vagy, anya leszel, saját döntésekkel.És nem , ott abban a helyzetben semmit sem tud apád segíteni,se apaként, se orvosként, sehogy.És irreveláns hogy orvos, kukás is lehetne, pont annyi beleszólása van bármiben.
Érdekes, hogy bezzeg, akivel meg az anyukája van bent, azzal senkinek nincs baja.
Az apa is szülő. Mitől másabb, hogy férfi?
Én sem tudnám elképzelni, hogy apám legyen bent, de én anyámmal is így vagyok. Ha olyan a kapcsolat, és a kérdezőt megnyugtatja, hogy az apja kompetens személyként van jelen. (Esetleg jobban ki tud állni az érdekeiért), akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!