Jó ötlet e hogy a szűlésemnél apukám legyen bent?
"De attól még a kérdezőnél teljesen más lehet a helyzet, ha ez nála felmerült, mint ötlet. Ha megfelel neki is, az apjának is, és a gyereke apjának is, akkor miért ne?"
. Persze, hogyne. De akkor mi értelme is van a kérdésnek?
A kérdező ezt írta: "De kívábcsi vagyok más véleményére is."
És ezek után a válaszadók vannak leb*szva, amiért leírják a véleményüket...
Nem írtad, milyen orvos. Ha nem nőgyógyász, nem sok értelme van. Sőt…
Egy barátnőm testvére nőgyógyász főorvos. Nem nála szült, sőt, nem is abban a kórházban, mert a testvére mondta, hogy ő se venné jó néven, ha a kismama kísérője egy orvos rokon lenne, aki azt lesné, mit csinálnak, beleszólna, befolyásolná a kismamát a véleményével. Nekem ez nagyon szimpatikus volt, és a barátnőm is egyetértett, miután elmúlt a hormongőzös sértődése.
Párom orvos, és én abban a kórházban szültem ahol ő dolgozik. Hirtelen indult a szülés és az volt a legközelebbi, alapból nem ott lett volna.
Nagyon váratlanul érte őt is az egész, főleg hogy műszakban volt.
Szülésnél nem volt benn, mert az ő elmondása alapján nem bírta volna ki, hogy ne szóljon ha valami neki nem tetszik.
Ha olyan a kapcsolatod apukáddal, hát legyen benn, oké.
De szerintem jobban lenne zavaró tényező, mint segítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!