Rossz ember vagyok azért mert nem szeretném ha a párom bent legyen a szülésen?
Nem vagy rossz ember. Én sem akartam, hogy a férjem benn legyen. Mondjuk ő sem szerette volna, így mondhatni nálunk könyebb volt. Bár császár volt, és ugye ott úgy is csak addig lehetett volna benn, míg kiveszik a babát nem akartam.
Én megértelek, mert mindig is így voltam, ha szülés lesz nem akarom benn legyen.
Az a baj, ha egyik fél be akar menni másik nem akkor mindig van feszültség. Nem lehet senkit kényszerrel rávenni, ha nem akarja. Itt most a férjednek kell engedni, mert te vegzed a munka oroszlán részét. Neked kell az, hogy ne érezd magad kényelmetlenül elvégre nem piknikezni fogsz, hanem szülni. Talán úgy megérti mond el neki, hogy képzelje el azt, hogy nem akar bemenni te meg eröltetnéd, hogy de már pedig be kell. Talán fordított szemszögből másképp látja.
Aki azt mondja kizárod mind olyan ember aki akarta vagy elvárta benn legyen a férj.
Ne hallgass másra. Ha biztos vagy benne, hogy nem szeretnéd, jogy bemenjen akkor mond el neki úgy ahogy leírtad.
Élmény lesz neki úgyis. Nálunk a férjem volt a bőrkontakt és utána zokogva mondta mennyire jó érzés volt a babával. Ettől még tudom szeret és én is őt.
Nálunk sem volt bent a férjem, de nálunk egyetértés volt ebben. Én nem szerettem volna, hogy bent legyen, ô pedig nem akart bejönni. Mindketten orvosok vagyunk, láttunk már épp elég szülést, hogy semmi meghatót ne érezzünk benne.
Egyáltalán nem vagy rossz emiatt. Csak azért, mert mostanában az a divat, hogy bent van az apa is, még nem muszáj nektek is így csinálni. Ne hagyd magad belezsarolni, itt most a te kényelmed az elsô, nem mások véleménye. Ha az anya stresszel, az belassíthatja a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!