Kinek mennyire változott meg szülés után az alakja?
Figyelt kérdés
Kedves kismamák gondol pl itt arra hogy estleg más is észrevette magán hogy hába folyot visza szülés előtti állapotára az alakja mégis más lett pl szélesedet a csipő a has formája esetleg megváltozot? Mert én pont igy vagyok vele hiába lettem megint 58 kg mint terheségeim előtt voltam egyszerüen mégis rengeteg gyatya nem jön rám meg a csipőm is szélesedet! Kiváncsi lennénk hogy , vannak hozzám hasonló kismamák.2010. nov. 1. 10:35
1/6 A kérdező kommentje:
Jaj elnézést fogyot azt akartam írni!
2010. nov. 1. 10:46
2/6 anonim válasza:
Sajnos én még nem nyertem vissza a régi súlyomat, de a csípőcsontom nekem is szélesedett. Amikor már csak 3 kg-val voltam több, azt a nadrágom, ami mindig majd leesett rólam, nem tudtam begombolni, kb 5 cm hiányzott.
A hasam most sajnos dagi, de úgy nézek ki, mint 18 hetes terhesen, totál olyan maradt az alakja. (volt nekem kövér korszakom, de teljesen máshogyan néztem ki, akkor a hasam tök lapos volt, csak a fenekem és a combom volt hájas)
3/6 anonim válasza:
Nekem a csípőm visszament, inkább a derekamon érzem, hogy lóg a plusz. Pedig kilóra ugyanannyi vagyok...
4/6 anonim válasza:
én ugyanolyan vagyok, mint voltam. kilóra is, formára is. pár hét alatt visszaalakultam, jók a régi ruháim is, pedig közel 20 kg-t híztam a 9 hónap alatt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! jó egészséget nektek és a babáknak!
2010. nov. 1. 17:11
6/6 anonim válasza:
Szia!én szülés elött 53kg voltam szüléskor75!!! most vagyok 60..mindenki szerint így a jó, de az alakom teljesen más lett!a hasam nem olyan már,viszont ha normálisan állok akkor egyáltalán nem nagy sőt lapos!viszont ha nincs rajtam ruha és belenézek a tükörbe...mintha nem is én lennék!Mindenen megváltozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!