Akinek jobb lett a szex szülés után, mitől? Mi változott?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 13:09
1/8 anonim válasza:
Hát azt nem tudom mitől, de az tény hogy a fiam után sokkal jobb lett.Vagy nem is úgy mondom hogy jobb lett inkább könnyebben eltudtam élvezni, és sokkal jobban. Ettől meg a páromnak is sokkal jobb lett! :)Mondjuk nem azonnal jött ez a dolog, mert azért kicsit vissza kellett rázódnom a dologba.Ugye szülés után 6 hétig nem lehet,meg mi a terhességem alatt is csak ritkán voltunk együtt, én nem is kívántam az alatta sexet. Meg nekem kicsit fura volt a dolog hogy van egy gyerek, meg hogy pl. a melleimet szoptatásra használom, stb. De hál istennek vissza rázódtunk! :)
2/8 anonim válasza:
Erosseb lett kettonk kozott a kotodés jobban ráhangolódunk egymásra egy-egy pillantásból tudunk mindent. Jó így. Napról napra jobban szeressuk egymást pedig 14. éve vagyunk egyutt 9 éve boldog házasságban és tervben a kistesó aki remélem már nem várat sokáig magára.
3/8 anonim válasza:
Nekem a csiklóm, nagyon ill. túl érzékeny volt
Mivel repedtem, ezért varrni kellett azt is, azóta szuper a simi is meg a szex is :-)
A cicijeim még érzékenyek túlságosan is,de elmúlik biztos szoptatás után(doki a férjem, csak tudja :-) )
4/8 anonim válasza:
Természetesen ki kell várni, mire a hormonok kicsit rendeződnek az alap hat hét után is, mert az elején, szerintem természetes, hogy valahogy nem nedvesedik úgy az ember, mint normálisan. De utána nekem biztosan jobb lett, mint a 2 szülés előtti állapot, mert kicsit bővebb lettem, és így határozottan kellemesebb a dolog.
5/8 anonim válasza:
Nekem azért lett jobb,mert előtte olyan voltam mint egy "félszűz". Ezt úgy értem,hogy közvetlen a bejárat nagyon szűkös volt, és ez bizonyos helyzetekben hirtelen kellemetlen fájdalmat okozott.
Mostmár, ha van szex, akkor az jobb. Csak sajna már nagyon megritkult...
6/8 anonim válasza:
Már bőven nem szoptattam, mikor újra jó lett a szex, és még jobb lett, mint a terhesség előtt. Hamarabb elélvezek és sokkal nagyobbat. Így jobb a férjemnek is.
7/8 A kérdező kommentje:
Én is sokkal érzékenyebb lettem mindenhol,de nekem ez már sokszor kellemetlen! Szerintetek mit csináljak?
2010. júl. 20. 14:21
8/8 anonim válasza:
Nekem annyiban változott, hogy az eleje fáj, nem nedvesedem úgy, mint régen, de ha már belejöttem akkor aztán sokkal jobban élvezem mint előtte. Érzékenyebb lettem mindnhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!