Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » El mernétek indulni a 30...

El mernétek indulni a 30 percre lakó anyóshoz 38+2 hetesen, ha nagyon érzitek a “végét”?

Figyelt kérdés

Anyós 40 percre lakik, ma mennénk ebédre, mert családi szülinap lesz. Így a kórháztól 70 percre kerülök. Itthon be van készítve minden. Ha meg is indulna a baba, csak magamat kéne gyorsan rendbe kapni. Az első meg állítólag lassan jön. (Első gyerek lesz.)

Bevallom, kicsit félek már elmenni itthon körülről. Ma hajnalban is eléggé keményedett a hasam, jóslóim is voltak. De elmúlt. Most nyugi van.

Szerdán voltam NST-n, meg is vizsgáltak, akkor zárt voltam.

Ti mit tennétek?

júl. 13. 06:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincsenek fájdalmaim, és van kedvem, akkor mennék. Minden más esetben maradnék. Kórházi csomagot tegyétek be a csomagtartóba azért ha mentek
júl. 13. 07:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, el. De csak ha tényleg szeretnél menni. A nagy meleg ilyen idős terhességgel már sehogy nem jó.

Anyósnál milyen idő van?

A szülés az nem lesz egy pikk-pakk folyamat, ez ne tartson vissza. Inkább a komfortra gondolj. Le tudsz pihenni anyósnál, fel tudod-e rakni a lábad pl. ilyenek.

júl. 13. 07:03
 3/18 A kérdező kommentje:

Szeretnék menni, csak picit izgulok már mindenen is. Most viszont jól érzem magam. Ha ez marad így, akkor megyek.

(Van náluk légkondi, és ha megkérem, biztos feltehetem a lábam. :D )

júl. 13. 07:10
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor menj szerintem. Anyósnak is biztos jól esik, hogy lát titeket.

A szülés miatt ne parázz, tudom első gyerek, de emiatt vigyázzban ülni otthon felesleges stressz.

júl. 13. 07:16
 5/18 anonim ***** válasza:
21%
Ha 1 településen laktok,akkor igen.
júl. 13. 07:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent neked a 40 meg a 70 perc? Hany km, milyen közlekedési eszköz?

Mi városon belül is utazunk ennyit anyósig, mégsincs nessze. Nyilván hozzá elmennék.

De 40 perc alatt lehet 80 km-t is menni. Na annyira már nem biztos, hogy mennék egy ebédért.

Elsőt 38+4-en szültem, masodikat 38+0-án.

júl. 13. 07:28
 7/18 A kérdező kommentje:
40km ami 30-40 perc tőlünk. A kórház 20 km-re van, az pedig megint egy 30 perc körül, mert ott át kell mennünk a városon is.
júl. 13. 07:57
 8/18 A kérdező kommentje:
Tehát anyósék vannak 40km-re.
júl. 13. 07:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék, ez nem nagy táv és azért nem kiesik a gyerek 5 perc alatt, pláne az első. Én 39+4 hetesen voltam anyukámnál anno ebéden. Ő 20 percre lakik. Ebéd után ő mondta, hogy menjünk inkább haza, mert ebből ma szerinte szülés lesz. Aznap este 10-kor be is indult, hajnali 4-re lett meg a fiam.
júl. 13. 08:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék a helyedben. Ha elkezded másképp érezni magad vagy fájásokat tapasztalsz, akkor elindúltok haza. Én még 40+5 naposan a lányomért jártam az óvódába most Júniusban. Ne izgulj rajta, érezd jól magad. Kórházi dolgaidat azért vidd magaddal.
júl. 13. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!