Panelben lakó babás anyukák, ti milyen gyakran mentek sétálni a babával?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy maradjotthon, de mivel kb. 6 hete tart ez a helyzet, gondolom a többség azért már kijár néha sétálni a babával. Ti milyen gyakran teszitek ezt és mennyi időre?2020. ápr. 28. 12:06
1/10 anonim válasza:
Minden nap kimegyünk, hiszen nem tiltás van, csak korlátozás. Szerencsések vagyunk, hiszen a házunk mögött egy nagy rét, erdő, ott a kutya se jár (azaz mi visszük a sajátunkat) így biztonságosan tudunk levegőzni, sétálni. 16 hónapos a kisfiam.
2/10 anonim válasza:
Naponta egy-két alkalommal viszem levegőzni a 10 hónapos babámat. Kerüljük a tömeget, nem engedem senkinek, hogy megfogja, de szerintem ha nem mennénk, abba betegednénk bele.
3/10 anonim válasza:
naponta, kiserődbe, hátsó udvarba, oda csak a sparos kamion jár napi 1x. Muszáj lemenni, mert mindenki megőrűlne otthon.
4/10 anonim válasza:
nálunk nincs semmiféle kiserdő és udvar itt a panelnál Budapesten, úgyhogy én csak olyan heti 3x viszem. 4 hónapos
5/10 A kérdező kommentje:
Én is leviszem minden nap, szerintem minimális az esélye, hogy a biztonsági óvintézkedések betartása mellett egy séta miatt fertőződjünk meg. Az szerintem is sokkal károsabb, ha bent kuksolunk hetekig/hónapokig.
Csak sokszor látok olyan válaszokat, hogy valaki egyáltalán nem megy le a babával, vagy mondjuk heti egyszer csak.
2020. ápr. 28. 12:26
6/10 anonim válasza:
4es vagyok, azt kifelejtettem, hogy felénk rengeteg az építkezés, emiatt nagyon sok munkás mászkál az utcán, a legtöbbjük meg sajnos egyáltalán nem figyel a higiéniára, meg a távolságtartásra. szóval sz.ar ügy :(
7/10 anonim válasza:
A heti egy kb. stimmel. Belvárosban kissé más az élet, mint olyan helyen ahol nem kell autókázni egy kietlen területhez.
8/10 anonim válasza:
Mar mindenki lejar,szo szerint tomeg van a jardan,mifelenk,de akkor is letolom,addig felreallok a fure mig elhalad. A futokat utalom,nem tudom miert nem mennek sportpalyara,nem a gyaloguton kene lihegni horogni ossze vissza,ilyenkor 5-8 metert is tartani kellene,de az lehetetlen. Nyugodtan menjel minden nap. Nekem mèg lift is van,en attol felek,de a 8. emeletrol a batàr babakocsit meg nem visszuk le ketten sem,igy ennyi erovel maradhatnek fent,amig vakcina nem lesz kesz. Kulonben mar lehet sokan tul is vagyunk rajta ..
9/10 anonim válasza:
Szintén panel,de minden nap. A házunk mellett/mögött végig lepukkant játszótér van, nem tudjuk elkerülni.Tanyánk is van,oda is minden másnap megyünk. Én már kb letojom ezt az egészet,besokalltam nem az otthon maradastól,hanem hatásvadászattól,pánik keltéstől,és h aki paranoiásan otthon marad,ugy csinál mintha eddig semmilyen betegség nem létezett volna csak most ez,és beszólogatnal annak aki kimegy. Már őszintén nem érdekel,elkapjuk akkor elkapjuk ha nem nem.
10/10 anonim válasza:
mi is naponta egy vagy két alkalommal:) egy fejlődő szervezetnek nagyon fontos a levegő,tiszta levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!