Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A vizsgaidőszak miatt zavar...

A vizsgaidőszak miatt zavar minden nesz a panelben?

Figyelt kérdés

Panelban lakom, és már napok óta megőrülök a szomszédoktól. Pedig csak élnek, semmi különöset nem csinálnak. Nagyon sokat sír a kisbaba alattunk, az idősebb testvére non-stop rohangál, meg visít, csapkod valamit, mint minden gyerek. Eddig is ez volt, de se a rohangálás, se a sírás nem zavart. Most viszont mindent hallok, de nagyon. Azt is, ha tüsszögnek, köhögnek.

Amúgy eléggé el vagyok fáradva. Tegnap úgy aludtam 3 órát délután, hogy amúgy fúrtak valamelyik lakásban. 2x átfordultam a másik oldalamra, de nem érdekelt, egyből visszaaludtam. Meg amúgy a füldugó is hasznos tud lenni, amióta feltűnt, hogy zavar a babasírás, máshogy el sem tudok aludni. Remélem elmúlik ez az állapot a vizsgák után. :(

Nyilván senkinek nem szólnék, nincs is miért, normális gyereknek lenni, illetve én is ugrálok idefent a zárószinten ha táncolhatnékom van, meg fent vagyok akár hajnal 2-kor is (csendben tanulok, de na), szép is volna, ha még nekem állna feljebb, holott én is biztos zavaró vagyok olykor. De hát át kell menjek valahogy. :( A panel meg ilyen, minden áthallatszik.

2019. jan. 11. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A vizsgaidőszakban alapból idegesebb mindenki.Engem is minden zavart, néha még az is,hogy nyel valaki evés közben :-)Lazíts kicsit.Jelenleg diplomamunkát írok és engem is sok minden zavar,rosszul is aludtam,a koncentrációm se túl jó ma.Ezért nem erőltetem adolgokat elmegyek egyet sétálni.
2019. jan. 11. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kimerültség, stressz, idegesség miatt fokozottabban reagálsz a nemkívánatos dolgokra.
2019. jan. 11. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van velem is, ezért nem szeretek könyvtárban tanulni, egyszerűen minden nesz felhúzza az agyamat. Miért nem használsz füldugót tanulás közben is? Tudom, nem egészséges állandóan bedugni a füleket, de csak vége lesz már egyszer a vizsgaidőszaknak is. :)
2019. jan. 11. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Füldugó vagy szöveg nélküli zene hallgatása segített nekem a tanulásban.
2019. jan. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!