A vizsgaidőszak miatt zavar minden nesz a panelben?
Panelban lakom, és már napok óta megőrülök a szomszédoktól. Pedig csak élnek, semmi különöset nem csinálnak. Nagyon sokat sír a kisbaba alattunk, az idősebb testvére non-stop rohangál, meg visít, csapkod valamit, mint minden gyerek. Eddig is ez volt, de se a rohangálás, se a sírás nem zavart. Most viszont mindent hallok, de nagyon. Azt is, ha tüsszögnek, köhögnek.
Amúgy eléggé el vagyok fáradva. Tegnap úgy aludtam 3 órát délután, hogy amúgy fúrtak valamelyik lakásban. 2x átfordultam a másik oldalamra, de nem érdekelt, egyből visszaaludtam. Meg amúgy a füldugó is hasznos tud lenni, amióta feltűnt, hogy zavar a babasírás, máshogy el sem tudok aludni. Remélem elmúlik ez az állapot a vizsgák után. :(
Nyilván senkinek nem szólnék, nincs is miért, normális gyereknek lenni, illetve én is ugrálok idefent a zárószinten ha táncolhatnékom van, meg fent vagyok akár hajnal 2-kor is (csendben tanulok, de na), szép is volna, ha még nekem állna feljebb, holott én is biztos zavaró vagyok olykor. De hát át kell menjek valahogy. :( A panel meg ilyen, minden áthallatszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!