Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek lenyelhető tablettával...

Akinek lenyelhető tablettával ( tehát nem hüvelyi) indították a szülést, bevált? Mikor hatott?

Figyelt kérdés
4x2-őt lehet kapni, már 2x kaptam, de még semmi. 4 óránként lehet kapni, Utána ha nem hat burokrepesztés és utána ha az se oxi. De előző szülésemnél igaz 2ujjnyira voltam kitágulva amikor bementem a kórházba (most semmi) de ott 4 óra alatt megszületett burokrepesztéssel és oxival . Már túllennék rajta nagyon.
júl. 2. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Nekem Angustával volt az indítás, 2 óránként kaptam és összesen nyolc db-ot. A 3.szemnél a gép szerint csinált először 10 perces fájásokat, aztán 2-3 perceseket, de én ebből semmit sem éreztem, nem is tágult semmit a méhszájam. Végül 22 órat voltam NST-én, mondták, hogy a következő lépés a ballon, aztán burokrepesztés+oxy, de ezeket már elutasítottam. Nekem jó élmény maradt a császár, nem állítom, hogy nem fájdalmas utána a felállás plusz mikor már a babát is el kell látni, de miután a szülőszobán töltött órák alatt végig hallgattam minimum 8 természetes szülést (traumatikus volt) őszintén örültem a császárnak. Úgy csináltam én is, ahogy #9 válaszoló is tanácsolta, és nagyon gyors volt a felépülésem. A nevetés, hapcizás, köhögés pár napig fájt, de elviselhető volt. Persze ez egyéni dolog.

Majd írd meg hogyan alakultak végül a dolgok, drukkolok, hogy minden rendben legyen.

júl. 3. 06:35
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Mi újság, kérdező? 😊
júl. 3. 11:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Végül tegnap reggel 8re született meg a kicsi. Puhult a méhszáj hogy burokrepesztés lehessen, utána brutál beindultak a fájások, utána oxytocin. De gyerekek, én úgy üvöltöttem kínomban, meg lefogtak vagy 4en a lábam mert olyan kinom volt hogy nem voltam

Magamnál szinte és rugdostam üvöltöttem, ahh kegyetlen fájdalmas volt pedig második baba. Gátmetszés is volt, szakadtam is. Olyan megkínozva érzem magam de megérte. Szegényeket úgy sajnáltam akik mellettem voltak , végighallgatták ezt az egészet ami tiszta szégyen :D nem győzködtem bocsánatot kérni az ott dolgozóktól is , de aranyosak voltak nagyon támogatóak.

júl. 4. 08:32
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem szégyen, mindenki másképp éli meg a fájdalmat, és hidd el, láttak már rengeteg ilyet! :) nagyon gratulálok, sok boldogságot, egészséget nektek!😊😊😊
júl. 4. 10:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük . :*
júl. 4. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!