Gátsebre Lansinoh szülés utáni spray bevált?
Figyelt kérdés
Ha nem ezt hanem mást használtál, de bevált mi az a termék?2023. ápr. 11. 12:47
1/7 anonim válasza:
Nekem a Forever Aloe First spraye vált be (tudom, én sem csípem az MLM-et, de ez az egyetlen termék, amit tényleg használok és szeretem/szerettem)
2/7 anonim válasza:
A lansinoh cuccát nem ismerem. Nekem az aloe first gél volt nagyon jó. Én nem hittem benne, a férjem vette még korábban. Akkor kezdtem használni, amikor szétnyílt a seb, ahogy felszívódtak a varratok. Pár nap alatt teljesen rendbetette. Volt otthon a spray változata is, azt szokták többen javasolni, csak szerintem azt nem egyszerű használni, ráfújod és lefolyik… de a gél jó volt, bekentem, tisztasági betét a bugyiba, és így a helyén maradt és tette a dolgát.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, nekem semmi nem esett jól rá. Vettem valamilyen gátsebre való habot, kipróbáltam, hűtötte, bizsergette, nekem nem volt jó érzés, így egyszer használtam...
A gyakori vizes leöblítés, tisztántartás, napi egy octaniseptes fújás teljesen elég volt. Nagyon gyorsan gyógyult.
5/7 anonim válasza:
Fertőtleníteni octenisept.
Egyébként szülés utáni napokban jégbetét vagy jégakku konyharuhába csavarva.
Ezen kívül szülés utáni ülőpàrna is jó lehet, aminek lyukas a közepe.
6/7 anonim válasza:
+1 szavazat az aloe first sprayre
7/7 anonim válasza:
Nna, a 2-es válaszommal mégis mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!