Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 1 hete szültem, kijött az...

1 hete szültem, kijött az aramyerem sajnos, nagyon nehezen megy a székletürítés. Valakinek vmi praktika? Vény nélkül kapható kúp, vagy hashajtó, ami bevált?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Glicerines kúpot használtam nagydolog előtt. Mást nem akartam a szoptatás miatt. 7 hónapja szültem, néha még mindig kijön 😐
2022. dec. 19. 15:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt lehet kapni vény nélkül?
2022. dec. 19. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. dec. 19. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én Dulcosoftot ittam egy hétig kb. szülés után, a kórházban javasolták. Két nagyobb gátsebem is volt (egy vágás, egy szakadás), az aranyerem is kijött már az utolsó hetekben.

Igyál sok folyadékot, aranyér kenőcs és a dulcosoft nekem nagyon gyorsan normalizálta a helyzetet.

2022. dec. 19. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van kismamának "hashajtó".

Aranyérre én már használtam olyat is ami nem kismamás csak múljon el..

2022. dec. 19. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Wc előtt kend be babaolajjal vagy vazelinnel ott, hogy könnyebben jöjjön, és ne repedjen a bőr
2022. dec. 19. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
3 éve szültem, azóta is ki jön néha... És a héten születik a második indítással... Jobban félek az aranyértől mint a szüléstől. 😅
2022. dec. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!